Трейлер та Геймплей Midnight Suns показати на SGF 22. Розповідаємо чого чекати від гри

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Трейлер та Геймплей Midnight Suns показати на SGF 22. Розповідаємо чого чекати від гри
Трейлер та Геймплей Midnight Suns показати на SGF 22. Розповідаємо чого чекати від гри
Ігрові новини
12:51, 10 червень 2022
444
0

На Summer Game Fest не обійшлось і без Marvel. Показали трейлер гри, у якому ми можемо побачити, як головна антагоністка Ліліт зачакловує Венома та Халка, а також нових учасників команди - Людину Павука та Доктора Стренджа.

Кінематографічний трейлер виглядає справді красиво. Але якщо у багатьох глядачів склалось враження, що перед нами черговий екшен від Marvel - вони дуже помилилися. 

Перед нами Покрокова Карткова Ролівка, події якої відбуваються в одному з всесвітів Marvel. Гравець займатиметься крафтом, комунікацією пресонажів, прокачкою та битиметься з силами зла. Але основний акцент зроблено саме на сюжеті та складному ігроладі. 

Сюжет базується на арці коміксів з 90-х, але дослівно її не повторює. Історія гри полягатиме в тому, що злощасна організація Гідра вирішить воскресити одного з найсильніших антигероїв Ліліт. Її сила прирівнюється до сили Таноса. Відповідно цій загрозі потрібно протистояти. Тому під керування гравця потрапляє декілька екс-месників та декілька маловідомих супергероїв. Та їх сил не вистачає, тому команда Опівнічних Світил (чи як їх там) воскрешає Мисливицю. Мисливиця - дочка Ліліт і має в собі приховані сили для знищення грізного ворога.
Ліліт також не пасе задніх. Вона має здібність вербувати/зомбувати/одурманювати інших та отримувати контроль над ними. Таким чином вона вербує Венома, Халка та Чорну Вдову (що було показано в трейлері). 

Базою супергероїв стане віддалене Абатство, де для кожного знайдеться куточок. Гравцю доведеться потратити левову частку ігрового часу на спілкування з персонажами, адже від цього залежатиме не лише розуміння сюжету гри, а й взаємодія супергероїв на полі бою. Варто зазначити, що ставлення членів команди до Мисливиці не є однаковим. Якщо з Тонні Старком можна перекинутися парою жартів, то дехто зовсім не в захваті від особи, котра володіє древньою магією. Тому кожного потрібно намагатися схилити на свою сторону та вибирати собі в партнери для бою лояльніших супергероїв. 

Також тут доведеться займатися крафтом та знаходити приховані знання та місії, яких у грі обіцяють достатньо. 

Бойовою механікою займалась студія, з верстатів якої вийшла славнозвісна серія X-Com. Тому і тут все добре. Кожен супергерой має колоду з чотирьох карт, які він відкриватиме по мірі гри. Під час ходу можна використовувати карти окремих супергероїв, а можна перемогти сольним героєм і тоді в кінці бою він похвалиться, що міг би впоратись і самотужки. Також присутня взаємодія з оточенням на полі бою, що дозволяє створювати красиві та видовищні комбо. Напрошується модифікація для зміни розташування камери, щоб знімати усі ці кінематографічні трюки.
Командній складовій на полі бою розробники також віддали належну увагу.  Міксувати навички супергероїв буде цікавим заняттям.

Із недоліків, які ми бачимо в демонстрації геймплею - однотипність локацій для проведення боїв. Кожна локація це умовний "октагон" з невеликою кількістю предметів оточення, і хоча їх доведеться використовувати під час бою, це не відіграє відчутної ролі. Було б непогано, якби форма локації, умови ведення бою та вхідні дані відрізнялися між собою.

Загалом Marvel's Midnight Suns виглядає доволі непогано, хоча і націлена на аудиторію, яка любить покрокове ведення бою. А ось любителям динамічного екшену без зобов'язань читати сюжет я її не можу порекомендувати. 

Гра уже доступна для попереднього замовлення у трьох виданнях: 

  • Marvel's Midnight Suns - 1399 грн;
  • Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - 1899 грн;
  • Marvel's Midnight Suns Legendary Edition - 2499 грн;

Гра вийде 7 жовтня 2022 року.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
434
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
393
0