Через 8 років з моменту розробки отримає реліз космічна MMO

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Через 8 років з моменту розробки отримає реліз космічна MMO
Через 8 років з моменту розробки отримає реліз космічна MMO
Ігрові новини
20:41, 19 серпень 2022
258
0

Віртуальних світів багато не буває. Особливо, хороших віртуальних космічних світів у яких можуть одночасно існувати тисячі гравців.

Одна з таких ігор почала свою історію далеких вісім років тому. Гра Dual Universe - творіння студії Novaquark доказує, що ранній доступ це не завжди вирок, а й шанс показати своє творіння гравцям, та отримати більше лояльності незважаючи на баги та дефекти ранніх версій.

У даній грі гравцю необхідно побудувати власний космічний корабель та взаємодіяти з навколишнім всесвітом. Доведеться брати участь в космічних боях, збирати ресурси, домовлятися, торгувати та покращувати себе і своє ігрове майно.

Для цього у всесвіті створені торгові хаби та локації, схожі на Цитадель з ME, у яких гравці не можуть нападати один на одного, а лише торгувати, спілкуватися та знайомитися - так-звані "тихі гавані".

Особливістю гри є рішення розробників про передачу багатьох ігрових процесів під відповідальність гравців. Тобто самі гравці будуть вирішувати, який ресурс у грі коштовний, а який ні; яка територія кому належить, та які там правила діятимуть тощо.

Крім того розробники хваляться вдалою імплементацією воксельної графіки - коли все у грі складається з вокселів (простими словами з фрагментів, кубиків, як у Minecraft, які мають у своїй будові векторні характеристики).

Останні 2 роки гра знаходилась на стадії Beta-тестування, а 27 липня вона нарешті отримає свій реліз в Steam та вийде з раннього доступу. В релізній версії розробники обіцяють покращити текстури, додати об'ємне освітлення, оптимізувати дослідження та видобуток ресурсів а також автоматизацію деяких рутинних ігрових процесів. 

PCGamer порівнюють цю гру з EVE-online, тому усім, хто шукає, у що б новеньке пограти, варто придивитись і до даного релізу.

Хоча всі події відбуваються на одному спільному сервері, розробники додали відокремлений кластер для бажаючих випробувати демо-версію гри, яку вони обіцяють також додати.

За участь в ранньому доступі та бета-тестуванні обіцяють унікальні нагороди. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0