Що відомо про нову українську гру від Gunzilla Games

GEEKS.NEWS » Статті » Що відомо про нову українську гру від Gunzilla Games
Що відомо про нову українську гру від Gunzilla Games
Статті
14:09, 16 червень 2022
202
0

Довгий час українські розробники працювали у складі різних іноземних компаній та долучалися до створення найвідоміших ігрових франшиз. Саме так, більшість гравців, які грали Assasins Creed, Crysis, Far Cry та інші відомі франшизи, навіть не задумувались, що значна частина коду розроблялась руками славнозвісних українських програмістів. Тому не варто дивуватися, коли найамбітніші пташки покидають свої іноземні гнізда, та озброївшись багатолітнім досвідом геймдеву створюють власні проекти, які мають не лише претензію на відмінку ААА, а й на те, щоб визначати, якою буде ігрова індустрія майбутнього.

Слова гучні, але обнадійливі, адже цехи вітчизняного виробництва ігор вже неодноразово доказали, що можуть створювати прекрасні ігрові світи і робити це стабільно та якісно.

Сьогоднішній матеріал розповість про українську студію Gunzilla Games та її новий проект Off the Grid.

Off the Grid - незвичайний батл-рояль від третьої особи у стилі кіберпанку, який робить велику ставку на сюжет. За словами розробників поле бою буде розраховане на 150 гравців, які зможуть не лише займатися стандартним крафтом, збором предметів та прокачкою умінь, а й взаємодіяти з самою картою. При цьому характер взаємодій матиме наслідки для усіх гравців та рухатиме сюжет у визначеному гравцями напрямку. Це дозволить навіть на одній карті щоразу спостерігати за іншим розвитком подій. Передбачаються як PvP так і PvE місії.

На даний момент студія уже показала перший тизер гри, а також декілька концептів:

Занурся в саме пекло прихованої корпоративної війни в грі OTG, королівській битві 2.0 у стилі кіберпанк, де ти самостійно творитимеш історію та впливатимеш на сюжет. Події розгортаються на дистопічному тропічному острові. В OTG на тебе чекають запаморочливі місії, убивства й саботаж, які допоможуть отримати славу та збільшити ринкову частку вибраної фракції. Озброюйся у 2023, буде багато крові!

З трейлера ми отримуємо небагато інформації. Нам показують озброєного бійця, у якого присутні кібернетичні імплантати. Можна виділити меч, який приховується в руці, а також наручний комунікатор, через який імовірно і відбуватиметься взаємодія з картою або інтерфейсом гри.

На концепт-артах ми бачимо зразок зброї, та концепти трьох ігрових локацій, які виглядають футуристично та демонструють різні погодні умови та види ландшафту, які ми зустрінемо у грі.

Варто також зазначити, що за розробку відповідають доволі імениті особи. Гендиректор студії Тимур Давиденко має 20 років досвіду роботи в Crytek та очолював розробку CryEngine. Також до розробки залучений Юссі Кетелі, який раніше працював над такими іграми, як Gears of War, Star Citizen та Hunt: Showdown.

Не можна не згадати і Ніла Блумкампа, режисера та сценариста відомого фільму "Район №9". Він співпрацює із студією та бере участь в створенні гри. Можемо припустити, що його роль полягає у створенні розгалуженого сюжету, яким і керуватимуть гравці, а також імовірно постановкою ігрових сцен та подій. 

«Гравці мають свободу керувати тим, як розгортається закручена історія, причому кожне прийняте рішення безпосередньо впливає на ігровий процес кожного».

 Гравці також можуть створювати, налаштовувати та обмінювати предмети в грі.

«З OTG ми прагнемо не лише створити Battle Royale 2.0, додавши глибоке прогресування гравців, — каже Блумкамп, — але й побудувати світ, що розвивається, призначений для власного життя, який змінюється несподівано щоразу, коли гравець знову приєднується до гри. Завдяки інноваційному підходу до основного процесу сесії Battle Royale і глибокому сюжетному зануренні ми додаємо мету кожному елементу гри, дозволяючи гравцям постійно переглядати світ OTG, де завжди можна знайти і досліджувати щось нове, з можливістю для розбудови».

Для ознайомлення з командою розробників та грою ви можете відвідати сайт розробників, та сайт гри.

Вихід Off the Grid запланований на 2023 рік, на ПК та консолі нового покоління.

Хоча слова про Батл Рояль 2.0 і звучать дуже гучно, але шанс пограти в ще одну хорошу гру від українських розробників є. За останній час інтерес гравців то жанру королівських битв дещо погас і розробникам важко дивувати геймерів чимось новим, враховуючи ігрові обмеження. 

Королівська битва, яка заглиблюватиме гравця в сюжет та щоразу даруватиме інші враження від проведеного у ній часу може стати справжньою знахідкою, адже міститиме як цікаву історію, так і змагальний режим, що точно не дасть можливості заскучати.

Ми будемо слідкувати за новинами розробки, та розповідатимемо вам про успіхи студії Gunzilla Games.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0