2K випустила патч для усіх частин Bioshock, який зламав користувачам гру

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » 2K випустила патч для усіх частин Bioshock, який зламав користувачам гру
2K випустила патч для усіх частин Bioshock, який зламав користувачам гру
Ігрові новини
19:30, 05 вересень 2022
236
0

Так-так, вам не здалося. 2К вирішила випустити патч для ігор Bioshock 1, 2 та Infinite. Що могли додати в ігри, розробка яких давно завершена? Ще один лаунчер, у якому немає сенсу. Компанія вирішила влаштувати запуск усіх своїх ігор через 2K Launcher, який прив'язуватиме їх до акаунтів, зареєстрованих в новому сервісі. Схожий лаунчер гравці уже зустрічали в Epic версіях гри, під час роздачі. 

Все було б ні добре ні погано, якби дане оновлення не зламало гру геймерам на Linux та Steam Deck. Якщо на другій з певними зусиллями запустити гру все таки можна, то на звичайному Linux, користувачі, які запускають ігри через Proton більше не мають змоги цього зробити. 

За лічені години розлючені користувачі накинулися на розділ відгуків Steam, а також на відповідний Сабредіт. Гра, яка досі робила ідеально тепер не вмикається, а гумор полягає в тому, що 2K назвали дані патчі Quality of Life - Якість життя. Наскільки якіснішим стало життя користувачів Linux - запитання риторичне. 

2K досі ніяк не відреагувала на те, що позбавила своїм оновленням цілу операційну систему можливості грати у Bioshock. Надіємось в майбутньому вони виправлять цю помилку, без шкоди для модифікацій та українізаторів

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0