EA вирішили, що Sims 4 стане безкоштовною

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » EA вирішили, що Sims 4 стане безкоштовною
EA вирішили, що Sims 4 стане безкоштовною
Ігрові новини / Роздачі
16:49, 16 вересень 2022
671
0

Особисто мені відверто страшно за Electronic Arts. Якщо поглянути зі сторони, може здатися, що компанія переживає справжню різдвяну трансформацію, за всіма канонами Діккенса.
Спочатку компанія перестає анонсувати мертвонароджені онлайн-проекти. Потім виявляється, що конвеєри компанії, які раніше випускали по одній грі на рік, працюватимуть над проектами значно довше та ретельніше, а інколи до розробки залучається одразу декілька студій. Через певний час анонсується велика кількість масштабних сюжетних проектів (Dead Space, Mass Effect, Dragon Age).

А тепер EA вирішила зробити одну із своїх найвідоміших флагманських ігор безкоштовною. Мова йде про Sims 4

Ми вітали мільйони гравців у The Sims™ і з благоговінням спостерігали, як вони дають волю своїй уяві, відкривають і об’єднують ідеї, досвід і версії себе як у грі, так і в реальному житті. Наша спільнота продовжує надихати нас мільярдами унікальних Сімів, які вони створили, незліченними історіями, які вони розповіли, і чудовими збірками, які вони спроектували.

Ми раді й надалі вітати більше гравців, ніж будь-коли, щоб створювати нові історії та досліджувати без обмежень. The Sims завжди відзначали нові способи гри та відкривали так багато можливостей. Починаючи з 18 жовтня 2022 року, базова гра The Sims™ 4 буде доступна для всіх нових гравців доступною для безкоштовного завантаження* на ПК через додаток EA або Origin™, Mac® через Origin, Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Системи Xbox Series X|S і Xbox One.

Про це йдеться в офіційному пості EA.

Компанія навіть подумала про тих, у кого активна підписка.

Ті, у кого буде активна підписка EA Play і EA Play Pro отримають пакет доповнень The Sims 4 Get To Work, а за Pro підписку крім даного пакету накинуть ще і комплект The Sims 4 Toddler

"Щаcливчики", які ненароком придбають гру за декілька днів до того, як вона стане безкоштовною теж отримають додатковий контент, а точніше набір Desert Luxe

Звісно, навіть на таку халяву знайшлися свої критики. Безкоштовною стане базова гра. А ось за доповнення доведеться заплатити і немало. 

Дехто в мережі уже підрахував, що вартість доповнень на даний момент складає понад 28000 грн. Це приблизно ціна повного комплекту ігор Call Of Duty без знижки, який вважається далеко не дешевим. Проте і на підтримку компанії є декілька аргументів.
По перше, дарованому Сіму в вихідний код не дивляться. По друге, ніхто не змушує купляти одразу усі доповнення. По третє, багато контенту є в підписках, за доволі демократичними цінами. Тому в будь-якому випадку, дане рішення компанії є хорошим. Залишається лише здогадуватися, скільки часу EA планує підтримувати гру та її розробку. Або ж це все масштабний хід перед анонсом нової частини, який заманить гравців в тенета Sims 4.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0