За добу до анонсу NFS:Unbound злили скріншоти дату виходу та текст

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » За добу до анонсу NFS:Unbound злили скріншоти дату виходу та текст
За добу до анонсу NFS:Unbound злили скріншоти дату виходу та текст
Ігрові новини
08:30, 06 жовтень 2022
416
0

Дякуючи японському магазину Neowing та уважним користувачам з Reddit більше не потрібно очікувати виходу першого трейлера Need For Speed Unbound, назва якої підтвердилась. Раніше ми вже публікували деталі нової гри, а тепер з'явилась можливість побачити перші скріншоти, постер та текстовий опис, який стосується гри.

Першим злили постер майбутньої частини в Twitter Wario64. 

З нього ми чудово розуміємо, про які аніме-візуальні ефекти йшла мова у витоках інформації.

Та це не все. Neowing виклали також декілька скріншотів, які показують персонажів гри та інші візуальні ефекти.

Ось такий стиль гри нас очікує. Одразу варто зазначити, що спільнота доволі різко поділилась на два табори - тих, кому сподобалась концепція та тих, кому вона реверсивно сподобалась. Але одне можна сказати з упевненістю - це найстильніший та найоригінальніший Need For Speed за дуже і дуже багато часу. Хоч раз спробувати в це пограти точно варто. (хоча Frostbite в якості рушія досі ріже душу).

Крім цього виклали і опис цього чудернацького товару. Спробуємо перекласти з англійської те, що було перекладено з японської.

«Встигайте вчасно, перехитріть поліцейських і змагайтеся в щотижневих кваліфікаціях до основного змагання вуличних перегонів Lakeshore: The Grand. Заповніть свій гараж точно налаштованими спеціальними машинами, створіть свій власний стиль і ексклюзивний вигляд, і освітлюйте вулиці за допомогою саундтреку, який лунає з усіх куточків світу.

«Світ — це ваше полотно: Оживіть графіті в абсолютно новому візуальному стилі, поєднання найсучаснішого вуличного мистецтва з найреалістичнішими автомобілями в історії Need for Speed. Отримайте доступ до нового інструментарію, повного енергійних візуальних і звукових ефектів, включаючи новий елемент підсилення, Burst Nitrous, для запаморочливої швидкості.

«Проявіть свій повний потенціал і виразіть себе: йдіть на зустрічі та демонструйте свій стиль багатьма предметами, включно з обмеженою серією спорядження, створеною за останньою світовою модою. Потім додайте завершальні штрихи до стилю вашого автомобіля, перетворивши його за допомогою унікальних обшивок і вирізів. вибирайте предмети, які відповідають вашому легендарному автомобілю, і отримайте лідерство в гонках і поставте свою виграшну позицію вище конкурентів.

«Знайдіть свою свободу, коли вона тече: саундтрек за участю піонерів сучасної хіп-хоп сцени, включаючи A$AP Rocky і AWGE, представляє творчі пісні, які виходять за межі жанрів. Доставка. Оригінальна музика була створена французьким продюсером Бродінскі. Пісні , які тісно пов’язані з різними течіями хіп-хопу з усього світу, втілюють саму андеграундну культуру, яка, можна сказати, є серцем Лейк-Шор».

Підтверджено вихід гри на PS5 уже 2-го грудня, а попереднє замовлення гри дасть покупцям доповнення, яке включає ефекти водіння, номерний знак, банери і наклейки, а також 150 000 доларів готівки в грі для багатокористувацького режиму.

Оскільки візуальні ефекти стануть елементом покупки (і мікротранзакцій), можна сміливо припустити, що також буде можливість їх вимкнути для надто консервативних гравців. 

А поки очікуємо трейлер, який вийде за 9 годин після написання цього матеріалу.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0