Розробники розповіли про кастомізацію середовища, героя та автомобіля в NFS Unbound

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Розробники розповіли про кастомізацію середовища, героя та автомобіля в NFS Unbound
Розробники розповіли про кастомізацію середовища, героя та автомобіля в NFS Unbound
Ігрові новини
22:00, 12 жовтень 2022
437
0

Лише недавно ми отримали перші витоки інформації та офіційний анонс Need For Speed Unbound, а вже вийшла і друга стаття, яка розповідає про ігрову косметику, інструменти самовираження гравців та кастомізацію автомобілів. 

Пояснював за ідею Даррен Вайт, арт-директор Need for Speed Unbound у Criterion.

Отже цього разу розробники сконцентрували свою увагу саме на інструментах для самовираження гравців. Все місто, автомобілі та сам віртуальний персонаж - це те, чим гравець хизуватиметься у грі. Це те, що ми показуватимемо друзям. Те, що ми бачитимемо постійно під час гри. Одноманітність часто викликає своєрідне "вигорання" та втому від гри. Саме тому розробники вирішили зробити все, що оточує гравця своєрідним "полотном" для творчості. 

Для втілення своєї ідеї в життя розробники вирішили використати графічні елементи, які нагадують "живі графіті" та аніме-ефекти. Вони назвали їх Тегами. 

«Ми хотіли створити художній стиль, який має значення для ігрового процесу, такий, який чітко відзначає дії гравців, покращує досвід гравців і винагороджує їх у дорозі»

За створення тегів відповідали не лише дизайнери Criterion, а й імениті стріт-арт художники - Sentrock і JC Riviera та інші художники з усього світу.

Гравець зможе налаштовувати ці Теги відповідно до свого смаку, імовірно вигравати нові набори тегів у змаганнях та відкривати під час проходження гри. Вони будуть "обтікати" автомобіль та окреслювати його форми.

Крім того теги будуть реагувати на поведінку гравця. Відповідно до того, що робить гравець "оживатимуть" відповідні теги. Відомо, що при застосуванні нітро, стрибках, вході в дрифт та близькому обгоні трафіку будуть активуватись відповідні VFX (Теги), які емоційно підкреслюватимуть дії гравця.

«Черпаючи натхнення у вуличному мистецтві та інших медіа, ми творчо підриваємо персонажів і візуальні ефекти, перетворюючи їх на експресіоністські ілюстрації «вас» та «ваших дій». Це буквально «графіті, що оживають».»

Звісно, гру бажатимуть пограти і більш консервативні гравці. Розробники обіцяють деталізовану графіку та можливість робити з автомобілів майже "корчі". І не у всіх буде бажання псувати вигляд машини цими ефектами. Тому розробники додали і можливість вимкнути ці ефекти. Це підтвердила офіційна сторінка гри у Twitter. 

Ідея з тегами виглядає доволі радикально, тому додавання такої функції здається очевидним. Або ж у розробників просто є сумніви стосовно успіху Тегів серед широкої аудиторії.

Також буде можливість наносити теги на власний автомобіль, створюючи унікальний стиль та вініл. 

Крім цього обіцяють і багату кастомізацію автомобілів, яка дозволятиме "оголяти" певні частини авто, демонструючи підкапотний простір, вихлоп тощо. Тобто у грі буде можливість "корчувати" машину. Хоча і невідомо чи це хоч якось впливатиме на фізичну вагу автомобіля чи його характеристики. 

Не оминула кастомізація і самого персонажа. Мова йде про можливість змінити позу в якій персонаж стоятиме у різних сценах, його одяг та інші елементи дизайну. 

Все це доволі цікаво, адже в парі з механікою "тусовок" дозволить гравцям збиратися в точках цікавості та демонструвати свій стиль на загал. Проте досі в повітрі висить питання, яке здатне вбити всі старання розробників - що з фізикою, ігроладом та механіками? Адже гра базується на все тому ж пекельному Frostbite (або ж нас чекає сюрприз??).

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0