Тодд Говард розповів про Діалоги, Джерела натхнення та Риси характеру в майбутній Starfield

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Тодд Говард розповів про Діалоги, Джерела натхнення та Риси характеру в майбутній Starfield
Тодд Говард розповів про Діалоги, Джерела натхнення та Риси характеру в майбутній Starfield
Ігрові новини
22:52, 17 жовтень 2022
421
0

На сайті Bethesda опублікували новий ролик, у я кому інтерв'юерка ні разу не награно запитує Тодда Говарда про майбутню гру Starfield. Таким чином ми змогли отримати відповіді на декілька базових запитань, які стосуються майбутньої гри. 

Ігри, які надихали розробників на створення Starfield та наскільки гра буде реалістичною

Для початку Тодд Говард поділився тим, що надихало його та команду на створення Starfield. Він назвав одразу дві гри з минулого, які захоплювали його в минулому.

Першою з них стала SunDog — гра-симулятор космічної торгівлі та бойових дій. Гравець торгує, купує та продає товари, весь час відбиваючись від піратів і бандитів. Гра зберігає великий обсяг інформації в обмеженій оперативній пам'яті. Після виходу вjyf отримав визнання та отримала кілька галузевих нагород.

Ігри, які надихали розробників на створення Starfield та наскільки гра буде реалістичною Тодду Говарду дуже подобалась можливість володіти власним кораблем та подорожувати віртуальним світом у пошуках пригод. Такий собі космічний авантюризм.

Другою грою він назвав Traveler, "жорстка наукова фантастика", яку доводилось проходити з "блокнотом та ручкою" і якому молодий Тодд запрограмував для комп'ютера Apple II.

Ігри, які надихали розробників на створення Starfield та наскільки гра буде реалістичною Жорсткою науковою фантастикою Тодд Говард називає суворе дотримання законів фізики, яке з одного боку робитиме гру реалістичною, але з іншого, може зробити її надто складною для гравців, які просто зайшли розважитися. Розробляючи гру, розробники цікавились квантовою фізикою. У грі буде доволі багато умовностей та спрощень, але графіка, переміщення в просторі створювали з оглядом на реалізм.

Як приклад, Тодд навів систему використання палива космічним кораблем. Якщо зробити її реалістичною, то в непідготованого гравця, який вирушить досліджувати космос може раптово закінчитись пальне посеред відкритого космосу. Корабель покинути неможливо, адже в гравця закінчиться кисень та є шанси замерзнути. У цей момент гра б завершилась. 

Тому розробники вирішили діяти методом "від протилежного". Перед польотом гравець бачитиме максимальну відстань, на яку він може залетіти на одній заправці палива. Тодд додав, що в майбутньому модороби імовірно створять модифікацію, яка дозволить обмежити запас палива в кораблі. Наприклад, для "режиму виживання". 

У Starfield буде можливість прибрати одну з Рис характеру персонажа

У грі присутня механіка, в межах якої на старті гри гравцю доведеться обрати для свого персонажа три риси характеру. Проте, під час гри може виникнути потреба прибрати одну з них, наприклад, для виконання місії, або полегшення ігрового процесу. Адже кожна з рис, за задумом розробників має як свої позитивні сторони, так і негативні.

У Starfield буде можливість прибрати одну з Рис характеру персонажаДля цього гравцю дадуть можливість пройти побічну місію, в ході виконання якої з'явиться можливість позбутися однієї з небажаних рис характеру.

Діалоги Starfield міститимуть понад 250 000 рядків, а система спілкування враховуватиме бали

Розробники вирішили обрати для гри діалогову систему з елементами переконання. Кожна відповідь гравця потребуватиме певної кількості очок.

Якщо гравець вступатиме в діалог з іншими NPC - у нього окрім звичайних реплік, у потрібні моменти будуть з'являтися варіанти вибору. Наприклад, атакувати опонента, або переконати його.

Діалоги Starfield міститимуть понад 250 000 рядків, а система спілкування враховуватиме балиЯкщо спробувати переконати, то з'явиться декілька варіантів вибору фрази, які вимагатимуть у гравця певних "розмовних" навичок та відповідної кількості балів.

Діалоги Starfield міститимуть понад 250 000 рядків, а система спілкування враховуватиме бали Тобто, гравцю доведеться покращувати мовні навички свого персонажа, та вступати в діалог з обережністю, щоб не припуститися помилки на ранніх етапах гри.

Крім того, згадали і кількість діалогів, які будуть у грі. Якщо в Skyrim було 60 000 рядків, то Starfield уже налічує понад 253 000 рядків тексту. І це не враховуючи майбутніх доповнень та оновлень. Радість для фанатів гри, та головний біль для тих, хто намагатиметься локалізувати дану гру.

Діалоги Starfield міститимуть понад 250 000 рядків, а система спілкування враховуватиме балиТрохи раніше ми уже писали про значне розширення команди, яка працює над новою грою Bethesda, а також підсумовували усе, що знаємо про Starfield з презентації Xbox+Bethesda. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0