Над Starfield працює велика команда, а The Elder Scrolls 6 чекати найближчим часом не варто

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Над Starfield працює велика команда, а The Elder Scrolls 6 чекати найближчим часом не варто
Над Starfield працює велика команда, а The Elder Scrolls 6 чекати найближчим часом не варто
Ігрові новини
22:00, 11 жовтень 2022
379
0

Розробка ролівок, якими займається Bethesda завжди оточена увагою медіа та гравців, адже ігри компанії Тодда Говарда не лише користуються популярністю (та провокують на створення тисячі мемів про баги, версії, політику компанії), а й часто ставлять нові щаблі для всієї індустрії, як це робив у свій час Fallout та TES: Skyrim.

PCGamesN взяли інтерв'ю у Нейта Перкіпайла - колишнього розробника Bethesda, який після 14 років, які провів у Bethesda, працюючи над Fallout 3, Fallout 4 і Fallout 76 та нещодавно звільнився та заснував власну компанію Just Purkey Games.

Звісно, чоловік не міг розповісти чогось резонансного та шокуючого, адже це йому забороняють робочі обов'язки перед компанією, але дещо дізнатись все таки вдалося. А саме, розробник розповів про те, коли варто очікувати продовження The Elder Scrolls та чому варто вірити в наміри компанії дати гравцям більше 1000 планет для дослідження.

Опис розміру всесвіту Starfield Нейт вирішив порівняти з чисельністю команди розробників.

«Starfield — це набагато більший проект, у ньому 500 людей або щось у команді, тоді як я думаю, що [Fallout] 76 було, можливо, 200, максимум»

Тобто команда розробників Starfield більш ніж удвічі перевищує команду розробників Fallout 76. А карта Fallout 76 в два рази більша ніж карта Skyrim. Хоча, варто зазначити, що Fallout 76 не могла похвалитися насиченістю та цікавим оформленням світу і довгий час страждала від багів та недоліків. Чи зможе подвоєна команда у визначені терміни впоратися з тисячею планет, навіть з використанням технологій процедурної генерації питання, на яке досі важко відповісти. Але півтисячна команда розробників вселяє надію. 

Ось як Нейт розповідає про підхід розробників до створення моделей та концептів. 

«Не завжди вирішуються проблеми щодо того, як все має виглядати, наприклад, якої форми металеві панелі? Як вони з'єднують речі? Які кольори ви використовуєте? Які в них матеріали? Як відрізнити всі ці різні сфери? Тож це набагато важче, ніж якби ви попросили мене створити ще одну наступну гру, — пояснює Нейт. «Ви були б шоковані, побачивши, скільки металевих панелей вони зробили у вигляді концептів».

За словами Перкіпайла це і стало однією з причин його відходу від розробки. В такій великій команді доволі важко комунікувати і знаходити правильні рішення. Такі розлади можуть щонайменше призвести до того, що на виході гри нас очікуватиме повторення інциденту, який спіткав Cyberpunk 2077. 

А ось щодо TES 6 новини не надто втішні. Нейт розповів, що Bethesda анонсувала нову частину для підігріву уваги аудиторії та фіксації своїх панів на майбутнє. Проте, розробка нової частини, яка має стати більшою та кращою за попередника (який не втратив актуальності навіть через десятиліття), потребуватиме чи не більше ресурсів ніж розробка тієї ж Starfield. Тому очікувати доведеться ще доволі довго, оскільки найбільша в історії Bethesda команда зайнята проектом, який ще не вийшов, а у випадку виходу забагованої версії їм же і доведеться швидко виправляти помилки та оптимізувати роботу гри. І лише після цього вони зможуть у повній мірі зайнятися розробкою TES 6, яка теж потребуватиме доволі багато часу розробки. (Вихід гри 2023 рік, оптимізація та патчі перших днів/тижнів протягом 2023-4 року, розробка TES 6 з 23(4) до 2025-6 років та реліз у 26/7му році). До цього часу спільнота самотужки зможе створити власний проект на рушії Skyrim, що уже неодноразово робилось.

А ось, що на даний момент відомо про майбутню Starfield:

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0