Українізатор The Elder Scrolls V: Skyrim: Де завантажити та як встановити

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Українізатор The Elder Scrolls V: Skyrim: Де завантажити та як встановити
Українізатор The Elder Scrolls V: Skyrim: Де завантажити та як встановити
Гайди
17:53, 05 квітень 2022
14 195
7

Локалізація встановлюється доволі просто, але і тут нам повставляли палки в колеса. Українізація доступна на морталі bethesda mods офіційно. Але пошук ні в грі ні на сайті не видає результатів. Якась суцільна зрада. 

Існує 2 типи локалізації OВН(OPN) та ПВН (TPN): 

  • ОВН локаліція зберегла оригінальні власні назви. У ній Скайрім це Скайрим;
  • ПВН локалізація передбачає заміну власних назв на їх українізований варіант. Тут Cкайрім буде Небокраєм.

Для встановлення потрібно зареєструватись на порталі bethesda.net. Дані потрібно на вибір перейти на сторінку ОВН або ПВН локалізації та додаємо її в бібліотеку.

Далі безпосередньо в головному меню гри вибираємо розділ Mods. Авторизовуємось за допомогою акаунта Bethesda Mods, який було створено роком раніше та  знаходимо в бібліотеці доданих модів локалізацію, завантажуємо та активовуємо її. Після цього перезапускаємо гру та насолоджуємось українською локалізацією однієї з культових ігор десятиліття. 

Альтернативно, можна встановити ту ж локалізацію з порталу Nexysmods, або з Толоки. На толоці також потрібно зареєструватися, інакше видасть повідомлення, що сторінки з модом не існує. Також автор залишив посилання на файли на Google Drive.

Локалізація перевірено встановлюється на ліцензійне спеціальне видання скачане у Steam. Не виключено, що при спробі встановити його на інші версії гри або різного роду репаки, можуть виникнути проблеми. Сробуйте встановити його на вашу версію і в коментарях діліться з іншими, чи вийшло вставновити модифікацію на вашу версію Небокраю.

Варто зазначити, що з виходом The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition локалізація не перестала працювати, але з'явились деякі неперекладені фрагменти тексту. Можливо їх доповнять в нових версіях локалізації.

Також додамо відео-інструкцію, яку ми зняли для Вас!

Приємної гри!

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (7)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0