Розробники Just Cause працювали над грою про Залізну Людину, яку ми навряд чи побачимо

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Розробники Just Cause працювали над грою про Залізну Людину, яку ми навряд чи побачимо
Розробники Just Cause працювали над грою про Залізну Людину, яку ми навряд чи побачимо
Ігрові новини
22:44, 21 серпень 2022
211
0

Нещодавно колишній бос та засновник Avalance Крістофер Сундберг дав інтерв'ю MinnMax та розповів деякі подробиці з "кулуарів" компанії. Як виявилось, десять років тому компанія спільно з Marvel працювала над проектом про Тонні Старка. 

Заглиблюючись в подробиці гри він розповів, що основний акцент робився на репульсорах Залізної Людини та видовищні руйнування (схожі до Just Cause). Загалом, механіки гри мали б нагадувати Arkham Asylum тільки з руйнуваннями оточення. 

Все пішло шкереберть через політику Disney. Компанія зажадала суттєво скоротити терміни розробки, та запропонувала підняти фінансування. На перший погляд - хороше рішення, проте не для Avalance. Розробникам довелось би найняти додатково близько 70 працівників, налаштувати злагодженість в компанії та "підтягнути" їх до внутрішніх стандартів розробки в дуже короткий термін. І навіть якби це відбулося, після завершення розробки Iron Man поставало питання подальшого забезпечення роботою великої кількості працівників. Або ж їх довелося б просто скоротити.

Очевидно, що 10 років тому гра про пригоди Тонні Старка сприймалась би вкрай тепло, та принесла б Disney та Avalance славу та прибутки. Але Avalance  уже переживала масові звільнення у 2008 та не бажала повторення. Звісно, розробникам було сумно споглядати, як два роки розробки було відправлено псу під хвіст, адже на розробку було витрачено колосальну кількість енергії та сил.

На питання чи зможе людство побачити цю гру Сундберг відповів непевно. Він сказав, що це буде можливим лише тоді, якщо хтось з розробників знайде та опублікує ранній білд гри в мережу. 

Хоча, завжди існує невеликий шанс того, що даною новиною компанії "промацують грунт" для майбутнього відновлення розробки, або перевипуску гри. 

Через перенасичення фільмами та серіалами від Marvel, які після "Завершення" почали розповідати про маловідомих загальній аудиторії супергероїв - ставлення до ігор по коміксах коливається від захоплених вигуків до відвертої ненависті. Але Тонні Старк завжди користувався популярністю і навіть через роки та незважаючи на відхід Роберта Дауні Молодшого від співпраці з Marvel, фанати досі люблять даного персонажа. 

Не забуваємо також і про те, що подібні "витоки" інформації відбуваються одночасно з появою новин про нащадка Тонні Старка у кіновсесвіті (Залізне Серце), а також чуток, що студія підшуковує актора на роль молодого Тонні з іншого виміру. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
420
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
380
0