Презентація Silent Hill: Римейк, нові частини та фільм

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Презентація Silent Hill: Римейк, нові частини та фільм
Презентація Silent Hill: Римейк, нові частини та фільм
Ігрові новини
22:30, 23 жовтень 2022
329
0

Konami провели велику презентацію Konami Silent Hill Transmission, на якій показали майбутні проекти пов'язані всесвітом Silent Hill. Схоже, крупні розробники вирішили цього року зацікавити аудиторію не лише майбутніми проектами, але і вимальовуванням багатообіцяючих дорожніх карт з планами на багато років вперед. Так це недавно зробили CD Project Red та Ubisoft, так робить тепер і Konami стосовно медіафраншизи Silent Hill.

Konami показали тизер Silent Hill 2 Remake

Після довгих років очікування та недавніх витоків інформації Konami показали перший тизер майбутньої Silent Hill Remake - римейку другої частини, яка вийшла у 2001 році. 

За розробку відповідає команда розробників Bloober, які до цього займались такими горорами, як Layers of Fear і The Medium. Повернувся у стрій і Масахіро Іто - дизайнер Silent Hill і Silent Hill 2 та арт-директор Silent Hill 2 та 3. Акіра Ямаока - композитор, який створював музичний супровід до оригінальної трилогії теж в строю.

Гра розповість історію Джеймса Сандерленда,  який пробиратиметься через місто Silent Hill. В це місто його привів лист від дружини Мері, яка загинула за три роки до цього. Його мандрівка міста перетворюється в психоделічний жах, який по мірі проходження все більше заплутується та поглинає героя.

Розробникам доведеться сильно освіжити гру, змінити ракурс камери в кат-сценах та переробити багатьо механік, схожим до римейків Resident Evil чином.

Гра вийде ексклюзивом для Playstation 5 та згодом вийде на ПК, а вже після 12-місячного періоду матиме шанс вийти і на інших платформах.

Konami показали тизер Silent Hill 2 RemakeКрім того Silent Hill 2 Remake вже отримала власну сторінку в Steam та системні вимоги.

Мінімальні

  • Requires a 64-bit processor and operating system
    OS: Windows 10 x64
  • Processor: Intel Core i5-8400 | AMD Ryzen 3 3300X
  • Memory: 12 GB RAM
  • Graphics: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1080
  • DirectX: Version 12
  • Storage: 50 GB available space
  • Sound Card: Windows Compatible Audio Device.
  • Ці вимоги стосуються гри на Низьких/Середніх налаштуваннях в FullHD (1080p) зі стабільною частотою кадрів 30 FPS

Рекомендовані

  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows 11 x64
  • Processor: Intel Core i7-8700K | AMD Ryzen 5 3600X
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce 2080RTX or AMD Radeon 6800XT
  • DirectX: Version 12
  • Storage: 50 GB available space
  • Sound Card: Windows Compatible Audio Device.
  • Вимоги стосуються гри на Середніх налаштуваннях якості з частотою кадрів 30 FPS в FullHD (1080p) або 4k з використанням технології DLSS або схожих (Аналоги від AMD та Intel)

Коментувати ці системні вимоги зараз важко, та і немає сенсу, адже вони можуть змінитися до релізу. Але схоже, що на гравців з 1060 та 1070 розробники більше не звертають увагу при розробці. Та і рекомендовані вимоги доволі важкуваті. Складно сказати, яке залізо вимагатиме гра для Ультра-налаштувань і яку графіку та частоту кадрів зможе запропонувати. 

Анонсовано розробку Silent Hill Townfall

Не римейком єдиним. Анонсовано також і розробку абсолютно нової частини Silent Hill. Створенням гри займається Annapurna та студія No Code, яка раніше створила такі ігри, як Stories Untold та Observation. 

Чутки про переговори Konami та Annapurna ширились ще місяць тому. А зараз ми бачимо результат. Silent Hill Townfall "поважатиме першоджерело". Про це заявив креативний директор Джон Маккеллан. Проте він додав, що студія збирається додати в серію і щось нове.

«Я був великим шанувальником Annapurna та No Code, тому я сповнений рішучості зробити цю чудову можливість успішною», — сказав продюсер Konami Мотоі Окамото під час презентації.

На жаль, поки крім тизеру про нову частину нічого не відомо. Розробники пообіцяли поділитися новою інформацією уже в наступному році. Тому гравцям залишається лише очікувати.

Анонсовано фільм-продовження Return to Silent Hill

Також в межах медійної франшизи було анонсовано продовження фільму Silent Hill.

Сюжет майбутнього фільму опиратиметься на другу частину гри Silent Hill. Це буде третій фільм після стрічки 2006 року та продовження Сайлент Хілл. Звільнення 2012 року. 

В крісло режисера повернеться Крістоф Ганс, який відповідав за перший фільм. 

«Ми вирішили повернутися до найкращої з цих історій», — сказав Ганс у своєму повідомленні. «Я маю на увазі Silent Hill 2. Фільм — це історія про молодого хлопця, який повертається в Silent Hill, де він пізнав велике кохання, і те, що він збирається знайти, — справжній кошмар».

Нам показали розкадровки майбутнього фільму, з яких можна впізнати декілька сцен з гри. 

Також режисер поставив перед собою певний виклик - змінити «Червону піраміду - одного з найвпізнаваніших монстрів франшизи. Попередні фільми мали великий недолік, адже незважаючи на те, що перший фільм наслідував історію першої гри, у ньому з'являлись монстри з інших частин. Тому творцям нового фільму буде важкувато "звернути" на канонічну стежку та при цьому дати розвиток "бестіарію". 

«Монстри — це один із елементів, на який чекають шанувальники, — сказала Хадіда, — і ми оновлюємо їх таким чином, щоб творіння були схожими, але вони були вражаючими».

На даний момент триває кастинг акторів на ролі у фільмі та знімальний процес. Тому на швидку появу фільму не варто надіятись.

Анонсовано подію Silent Hill: Ascension, яка відбудеться у 2023 році

Не іграми та фільмами єдиними. Konami анонсували і дещо дуже дивне та амбітне - масову інтерактивну подію, яка відбудеться у 2023 році та називається Silent Hill Ascension. За розробку відповідає студія Джей Джея Абрамса - Bad Robot Games.

Якою буде нова подія поки достеменно невідомо, але повідомляється що вона використовуватиме концепцію прийняття рішень "розумом вулика", тобто сукупними рішеннями спільноти. Глядачі онлайн вирішуватимуть, як буде рухатися сюжет, але основним питанням буде те, на скільки глибоко аудиторії дозволять зануритися в лор. 

До прикладу, схожі проекти дозволяють аудиторії розглядати персонажів та їх історію перед прийняттям рішень. Проходити різноманітні квести та міні-ігри, які дозволяють накопичити особисті бали та бали, які вливають на розвиток загального сюжету події. 

Поки невідома ні конкретна дата заходу, ні платформи та формати на яких він буде відбуватися. 

Анонсовано Silent Hill F, яка базується на історії, яка відбудеться в Японії в 1960му

В кінці презентації без зайвого пафосу показали тизер Silent Hill F. Поки невідомо, чи це постійна назва гри, чи лише робоча назва проекту. В тизері показали японський антураж та дівчину яка марно намагається втекти від невідомого паразита/віруса/бур'яна.

За написання сюжету відповідає японський письменник, який підписується псевдонімом Ryukishi07. Дизайн персонажів створює «kera», а за розробку відповідальна тайванська студія Neobards, яка займається також Resident Evil Re:Verse.

Konami розповіла трохи більше про гру в Twitter, зокрема, що це «абсолютно нова історія, дія якої відбувається в Японії 1960-х».

Ось такою багато на анонси стала презентація Konami. Хоча справді близькою до гравців є лише одна гра, нас уже налаштовують на очікування активного розвитку цілої франшизи. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0