Нова гра Silent Hill була зареєстрована в Кореї

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Нова гра Silent Hill була зареєстрована в Кореї
Нова гра Silent Hill була зареєстрована в Кореї
Ігрові новини
15:00, 01 жовтень 2022
282
0

Жодна розробка чи виробничий процес не обходиться без документального супроводу. Реєстрація торгових марок та патентів відбувається ще до розробки, щоб у подальшому запобігти неприємних інцидентів з любителями раніше за розробників зареєструвати аналогічну торгову марку і намагатися продати її розробникам за велику суму. 

З відкритої інформації про реєстрацію та патентні дані ми можемо до анонсу дізнатися щонайменше назви нових проектів та технології майбутніх гаджетів. 

Раніше в мережі ходили чутки про майбутній анонс продовження гри Silent Hill або римейк однієї з старих частин. Проте, досі жодної інформації офіційно не було оприлюднено чи анонсовано. 

Але журналісти з Gematsu помітили, що в Кореї було зареєстровано назву Silent Hill: The Short Message. З назви важко здогадатися, що символізує собою "коротке повідомлення". Чи буде це назва нової частини? Або ж це всього лише назва інтерактивного трейлера чи майбутньої демо-версії. 

Заплутує і те, що видавцем майбутнього продукту стане UNIANA, яка раніше займалась різноманітними файтингами, аркадами та MMORPG. Звісно, уявити MMORPG у всесвіті Silent Hill важкувато, але й не зрозуміло, що нас очікує в подальшому.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0