Показали 11 хвилин свіжого ігроладу Dead Space Remake

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Показали 11 хвилин свіжого ігроладу Dead Space Remake
Показали 11 хвилин свіжого ігроладу Dead Space Remake
Ігрові новини
23:30, 12 вересень 2022
200
0

WildGamerSK на своєму Youtube каналі опублікували 11 хвилин ігроладу майбутньої Dead Space Remake в 8к. Хоча побачене і є дорелізним ігроладом і може відрізнятися від того, що ми побачимо на виході, все ж можна зафіксувати декілька спостережень щодо майбутньої гри.

Великий акцент розробники зробили саме на атмосфері та оточенні, яке буде супроводжувати гравця протягом всієї гри. І сучасні технології їм у цьому чудово допомагають. Динамічний ефект диму, який адаптується до предметів, що попадають в його поле дасть змогу лякати гравця ворогами, що неочікувано вистрибують з диму, або використовувати гру тіней. 

Динамічне освітлення з використанням трасування променів робить картинку реалістичнішою. Та і новий покращений рушій зняв велику кількість обмежень для ігроладу, які були в минулому. Пригадую жахливу механіку відсутності гравітації, яка суттєво обмежувала пересування. Розробники показали, як їм вдалося замінити її практично необмеженим вільним польотом, який допоможе показати звичні локації з нового ракурсу.

Звук теж інтригує. Різноманітні скрипучі звуки, басиста імітація тупоту - все це чудово грається з сприйняттям навіть через відео.
Щоправда, досі не зрозуміло яким буде технічний стан гри та системні вимоги. Як відсутність підтримки RTX в деяких користувачів впливатиме на атмосферу? Ну і надіємось, що нові розробники з Motive не розгублять того, за що ми так любили оригінал.

Попередньо, гра планується до виходу 27 січня 2023 року, тобто уже через квартал.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
419
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
379
0