Розробники NFS Unbound показали тюнінг, погоні з поліцією та заробіток коштів в майбутній грі

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Розробники NFS Unbound показали тюнінг, погоні з поліцією та заробіток коштів в майбутній грі
Розробники NFS Unbound показали тюнінг, погоні з поліцією та заробіток коштів в майбутній грі
Ігрові новини
00:20, 26 жовтень 2022
259
0

Розпочнемо з того, що з року в рік цікавить гравців-любителів Need For Speed - яким буде тюнінг у грі, та як глибоко можна міняти візуальну складову автомобілів.

Розробники заявили про більш ніж 10 000 елементів кастомізації, які будуть в Unbound. Це елементи кузова, колісні диски, різного роду принти на автомобіль. Ось які варіанти кастомізації вони виділили:

Анімовані та звукові ефекти, які будуть відображатись та вмикатись під час водіння. Розробники мають на увазі Теги, про які ми говорили в попередній статті. 

Legendary Customs - можливість суттєво міняти кузов автомобіля на доволі "сміливі" варіанти. На демонстраційних зразках все виглядає дуже незвично і цікаво, але поки невідомо, чи буде можливість змінити кузов цілком, чи розробники дозволять міняти та комбінувати різні елементи між собою. 

Колісні диски теж можна кастомізувати. В минулих частинах розробники прагнули додати в гру багато варіантів, які існують в реальності. Цього разу гравці зможуть приміряти на свої машинки і доволі чудернацькі та вигадані варіанти. Зробити з авто "колгосп" стало ще легше.

Принти на автомобіль - не обійшлось і без них. В старих частинах вони часто називались вінілами, і поки ми не знаємо скільки їх буде у грі та яка варіативність нас очікує. До їх створення теж було залучено багато художників, які малюють в різних стилях та на різну тематику.

Можливість знімати бампери теж була додана в гру. Поки нам не сказали, чи можна знімати ще щось, до прикладу капот. Але і це хоч щось і повинно додати тюнінгу свіжості.

 

Детальніше про тюнінг можна прочитати на сторінках з офіційного сайту EA: перша сторінка, друга сторінка.

А тепер ми розповімо про методи заробітку, погоні з поліціянтами та здобуття репутації.

Сюжет гри крутитиметься навколо The Grand - головного турніру Lakeshore city. Фінальним призом стане цілий мільйон доларів. Але отримати його не так просто.

Щоб попасти на турнір потрібно три тижні підряд виконувати кваліфікаційні гонки, мати при собі достатньо валюти та підходящий автомобіль. Гонки проводяться з понеділка по п'ятницю, а в суботу відбувається головна кульмінаційна гонка. Всього в The Grand 4 етапи, які потребують автомобілів різного класу та потужності. За кожен етап гравець отримуватиме унікальний автомобіль у разі перемоги. 

Але розробники натякають на те, що проходити суто турнір не вийде через брак коштів на прокачування автомобіля. Тут на поміч прийде саме місто, яке всіяне квестами (наприклад доставка) та гонками, а також колекційними предметами. Участь в гонці даватиме трохи валюти, навіть якщо гравець займе не перше місце. 

Не варто забувати і за поліціянтів. По мірі зростання важкості гонок - зростатиме і їх інтерес до гравця. Всього у грі 5 рівнів погоні:

  • 1-2 рівні це Dodge Charger Patrol та Ford Explorer, які виконують роль звичайних перехоплювачів. Від них можна втекти, або вивести їх з ладу;
  • 3 рівень залучає до погоні Corvette Interceptor, від якого втекти не вдасться і доведеться лише виводити його з ладу;
  • 4 рівень додає Undercover Camaro (машина під прикриттям) та гелікоптер. Нищити гелікоптер не потрібно, але доведеться від нього втекти або заховатися;
  • 5 рівень привертає увагу Ford F-150, який суттєво ускладнить погоню через свої габарити та міцність.

Вплутуватись в погоні потрібно з обережністю, адже втрата коштів провокує виліт з кваліфікації. Щоб не втратити кошти їх можна зберігати в власному лігві.

Якщо ви все таки вплутались в погоню, знищіть копів, або втечіть від них використовуючи швидкість або місця для схову. Тут вам пригодиться і нова система Нітро, яка під час затискання кнопки помірно його використовує, а при натисканні відбувається Nitro Burst, який суттєво прискорює авто на короткий час.

Детальніше про погоні та заробіток на турнірі можна почитати на відповідних сторінках з сайту Electronic Arts.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0