CD Project Red анонсували римейк гри Witcher

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » CD Project Red анонсували римейк гри Witcher
CD Project Red анонсували римейк гри Witcher
Ігрові новини
00:00, 28 жовтень 2022
390
0

Зовсім нещодавно CD Project Red анонсували цілу дорожню карту розвитку своїх майбутніх проектів. Тепер ми можемо ближче познайомитися з одним із них. Завіса таємничості спала з проекту під назвою "Canis Majoris". 

Як повідомили розробники - ним стане повний римейк першої частини, який буде створений на рушії Unreal Engine 5.

Про це у відповідній новині розповів керівник студії Адам Бадовскі.

«Відьмак — це те, з чого все почалося для нас, для CD Projekt Red», — сказав керівник студії Адам Бадовскі. «Це була перша гра, яку ми створили, і тоді це був великий момент для нас. Повернутися сюди та переробити гру, щоб наступне покоління геймерів відчуло її так само, якщо не краще.

Ми уже робили огляд усієї медійної франшизи про пригоди Відьмака. Саме перша частина, яка вийшла у 2007 році стала причиною стрімкого успіху CD Project Red. Розробкою римейку займеться стороння студія Fool's Theory (розробники гри Seven: The Days Long Gone). Генеральний директор Fool's Theory Якуб Рокош раніше працював дизайнером квестів у The Witcher 2 і Witcher 3. Зазначається, що під час розробки CDPR забезпечить «повний творчий нагляд».

«Співпраця з Fool’s Theory над проектом є настільки ж захоплюючою, оскільки деякі люди раніше брали участь в іграх The Witcher», — сказав Бадовскі. «Вони добре знають вихідний матеріал, вони знають, наскільки геймери з нетерпінням чекали появи ремейку, і вони знають, як створювати неймовірні та амбітні ігри. І хоча мине деякий час, перш ніж ми будемо готові поділитися більше про гру я знаю, що чекати варто».

Оригінальна гра досі доволі вимоглива до геймерів. Річ у тім, що вона використовує доволі незвичну механіку бою, де ворогів буквально потрібно "закликувати" імітуючи удари мечем. Зробити римейк успішним доволі просто, адже уже є еталонна третя частина серії, механіки якої достатньо лише скопіювати з покращеною графікою та оригінальним сюжетом і персонажами першої частини. 

Крім того, користувачі жартома надіяться, що в римейк перекочують і відомі всім фанатам серії карти, які Геральд отримував за свої любовні походеньки. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0