Rockstar прибрали античіт з GTA 5 в останньому оновленні

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Rockstar прибрали античіт з GTA 5 в останньому оновленні
Rockstar прибрали античіт з GTA 5 в останньому оновленні
Ігрові новини
03:49, 28 жовтень 2022
409
0

На днях вийшло чергове оновлення до GTA 5 / GTA Online, яке внесло доволі тривожні зміни в ігровий процес. Інсайдер та датамайнер Rockstar під ніком Tez заявив, що розробники прибрали з гри 95% системи захисту від чітів. Чим зумовлені такі дії - залишається лише здогадуватись, але це неабияк стривожило гравців. 

Звісно, дехто жартував, що гра і зі справною системою була перенасичена чітерами, проте з ними все таки боролися і багато нечесних гравців втрачали можливість грати GTA Online через власне шахрайство.

Існує одразу декілька точок зору, чому компанія вирішила прибрати античіт з гри. 

Дехто вважає, що розробники вирішили "втопити" GTA Online, щоб згодом перетягнути їх в GTA Online на базі GTA 6. Інші ж вважають, що розробники визнали свою систему захисту від чітерів не ефективною і тому вирішили її вимкнути. 

Але найреалістичнішою теорією є зв'язок з нещодавнім масштабним зливом GTA 6 та повідомленнями хакерів, що їм вдалося отримати вихідний код інших ігор Rockstar. Схоже, розробники побоюються, що це дійсно правда і вирішили повністю переробити систему захисту гри, а за одно і протестувати її для своїх майбутніх проектів. 

Якщо це справді так, то згодом нас очікує наступне оновлення з новим античітом, якого варто боятися багатьом недобросовісним гравцям, адже їх стороннє ПО одразу буде виявлене, а самі вони отримають бан. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0