На черговому дні N7 показали свіжий тизер нового Mass Effect

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » На черговому дні N7 показали свіжий тизер нового Mass Effect
На черговому дні N7 показали свіжий тизер нового Mass Effect
Ігрові новини
09:30, 09 листопад 2022
228
0

Щороку фанати серії Mass Effect відзначають день N7. Зазвичай це традиційний стрім на якому присутні розробники, актори озвучення та захоплення рухів, тощо. Загалом, чудовий привід, щоб згадати легендарну ігрову франшизу, яка полюбилась нам ще з далекого 2007-го. (пройшло, на секундочку, 15 років). 

Але є і інша причина, яка гуртує фанатів серії навколо дня N7. Існує шанс, що розробники в цей день пролиють трохи світла на майбутнє франшизи. Святкування минулих років супроводжувалось тизерами та анонсом розробки майбутньої Mass Effect Next. Цього року нас також очікувала відповідна сторінка з секретним записом, який любителям гри запропонували розшифрувати.

Спочатку гравцям представили команду розробників, які займаються новою ME. Керівником проекту є Майк Гембл, який раніше працював над Mass Effect Andromeda та Anthem. А також декілька членів старої команди розробників. 

Після цього довелось промотати великий блок з рекламою косметики Mass Effect для Sims 4 та магазинів, які продають сувенірну продукцію та одяг створений за тематикою гри.

А в кінці нас очікувала та сама цікавинка. Відео, яке довелось декодувати, щоб почути запис голосу Ліари Т-Соні, сірого посередника та її співрозмовника - імовірно синтетика.

Більшість фанатів зійшлись на думці, що голос належить гету, що було б чудово, і що підтверджує попередні зливи (наприклад плакат оформлений в стилі голови гета).

У розмові йдеться:

«Точно. Рада буде розлючена. Хоча вони вже повинні знати, що не варто недооцінювати людську непокору. [роботизована відповідь] Я бачу це. Як ми це пропустили?»

З цього короткого уривку не зрозуміло який час пройшов з моменту подій трилогії та про що йдеться. Згадка ради може означати як нове формування, яке утворило людство, так і згадку ради, яка існувала в оригінальній трилогії.

Розмова також відбувається на фоні дещо зміненого арта, який ми уже бачили кілька років тому в артбуку присвяченому річниці Bioware. Конструкція нагадує ретранслятор, який активно відбудовують, а надпис MR7 розшифровують як Mass Relay 7 - ретранслятор маси 7. 

Раніше ми уже розбирали деталі витоків гри і висловили теорію, що досі нам показували не майбутнє всесвіту, а лише події, які відбувалися між першою та другою частинами гри. Адже багато елементів тизеру відсилали нас саме до цього.

Також ми згадували про майбутнє Шепарда у новій частині та стан розробки гри

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0