Ubisoft повертається в Steam, а проблема з лаунчерами в лаунчерах досі не вирішена

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Ubisoft повертається в Steam, а проблема з лаунчерами в лаунчерах досі не вирішена
Ubisoft повертається в Steam, а проблема з лаунчерами в лаунчерах досі не вирішена
Ігрові новини
20:59, 16 листопад 2022
312
0

Тренд на повернення великих студій в Steam продовжується. Якщо зовсім недавно ми аплодували поверненню Activison з їх CoD:MW II, та EA з Microsoft, то тепер настала черга Ubisoft. 

Нещодавно Організація YoobieRE, яка працює над еквівалентом SteamDB для Ubisoft Connect, дістала з файлів інформацію про дві цікаві позиції - "Internal Dev/QC - Assassin's Creed Valhalla [STEAM]" та "Roller Champions Steam". 

Схоже, вперше з 2019 році Ubisoft готується повернути свої тайтли в Steam. Остання додана гра - Trials Rising датується 2019 роком, а після цього Ubisoft випускала свої ігри лише в Epic Games Store та Ubisoft Connect. Тепер є шанс дочекатися виходу в Steam Assassin's Creed Valhalla та Roller Champions. Для запуску, як і в інших випадках буде потребуватися авторизація не лише через Steam, а й через Ubisoft Connect.

Сама новина мінорна, але породжує щонайменше два цікавих обговорення:

Так-так. Час йде, а Steam як стояв твердим монолітом, так і продовжує стояти та приносити партнерам прибутки славу і позитивну динаміку. Лише нещодавно ми бачили, як новини про ріст продажів Cyberpunk 2077 породжували ще більший інтерес та відповідно ще більші продажі гри від CDPR. Крім того досі нікому з існуючих площадок не вдалося перевершити функціонал та варіанти, як можна підібрати гру для себе (списки, добірки, куратори, численні фільтри). Тому зараз можна вважати, що у Steam досі немає достойних конкурентів.

А друге питання - "Скільки можна терпіти?" Скільки можна терпіти ці бісові лаунчери в лаунчерах? Навіть нам доводилось переносити наші стріми щонайменше на годину через те, що придбана в Steam "It Takes Two" вимагала входу через Origin, який не працює одночасно з EA App, але через баги список друзів та можливість запросити до гри була лише в EA App, а Origin доводилось екстрено перевстановлювати. А зараз ті ж EA мають проблеми з тим, щоб перевести усі свої ігри на EA App та повністю відмовитись від Origin.

Крім того доводиться на ПК тримати ще й Ubisoft Connect. В великій кількості випадків лише заради однієї конкретної гри, яка була придбана в Steam. 

А як смішно виглядала реклама в Epic Games Store додатку GOG Galaxy? В фіналі, у більшості геймерів збирається цілий ряд лаунчерів, які постійно просять вхід в один через інший, та забирають час. Забирають його настільки, що маючи вільні пів години на улюблену гру, ви витрачаєте 40 хвилин на автентифікацію, верифікацію, двофакторну авторизацію, відновлення паролів тощо. І в кінцевому результаті просто йдете ні з чим.

Тож очікуємо новинки від Ubisoft. І не забуваємо про їх план реалізувати Assasin's Creed Infinity. Якщо це відбудеться, ви зможете купити гру серії AC в Steam, щоб входити в неї через Ubisoft Connect, який в свою чергу вмикатиме AC Infinity. І лише після цього ви зайдете в саму гру.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0