Чоловік намагався пронести ніж в літак заховавши його в ноутбуці

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Чоловік намагався пронести ніж в літак заховавши його в ноутбуці
Чоловік намагався пронести ніж в літак заховавши його в ноутбуці
Ігрові новини
20:56, 24 листопад 2022
160
0

Курйозний інцидент стався 11 Листопада 2022 року в міжнародному аеропорту Річмонда, штат Вірджинія. Вірніше, міг би статися, але цьому перешкодили спеціалісти TSA (Управління транспортної безпеки США).

Під час сканування багажу одного з пасажирів, контролер помітив предмет, схожий на ніж. Проте, після перевірки вмісту ножа в сумці не знайшли. Тільки після почергового сканування кожної речі виявилось, що ріжучий предмет було заховано в корпусі ноутбука.

 

«Вміст сумки обшукали, але спочатку не було помічено ножа, поки кожен предмет у ручній поклажі не відокремили та повторно провели через рентгенівський апарат. У цей момент рентгенівське зображення показало, що ніж знаходився всередині ноутбука і вимагав більш ретельного огляду. Після отримання інструментів, які могли б розібрати ноутбук, було виявлено, що двосічний ніж був майстерно захований усередині комп’ютера».

При цьому термін "майстерно захований" - це не художнє вираження, а справді окремий термін, який характеризує навмисну дію людини, яка не лише намагається пронести заборонений предмет, а й доклала зусиль, щоб його "майстерно" заховати. Такий термін могли б застосувати до меча в тростині, або парасольці, чи голки в перстні. Дане формулювання, вказане в протоколі дозволяє застосувати жорсткіші санкції у суді. 

Невдасі Бонду доведеться відвідати суд та заплатити від 5320 до 10 700 доларів США за свою витівку в залежності від настрою суду присяжних.

Сам він прокоментував це так:

«Спочатку мандрівник стверджував, що не знав, що в його ноутбуці є ніж, але після того, як він був виявлений, він підтвердив, що ніж його»

Можливо це дійсно було так. Судячи з системи охолодження ноутбука, яка була забита пилюкою, можна припустити, що цей ніж потрапив в ноутбук значно раніше, з якихось, дивних причин, і власник банально про нього забув. 

Ось такі от дивацтва бувають. Тому перед польотом постарайтесь згадати, чи не забули вийняти з власного ноутбука приховану катану та сюрикени, адже асасинські справи це добре, але 10 тисяч доларів штрафу це вагомо. 

Джерело: Tomshardware.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації. Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації.
Повний гайд зі збору усіх графіті для гри «Hi-Fi Rush» та виконання «Колекціонер стріт-арту» («Street Art Collector»)....
15.07.24
88
0
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
1 010
0