Стало відомо, як виглядає Гоуст з Call Of Duty Modern Warfare II без маски

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Стало відомо, як виглядає Гоуст з Call Of Duty Modern Warfare II без маски
Стало відомо, як виглядає Гоуст з Call Of Duty Modern Warfare II без маски
Ігрові новини
17:57, 27 листопад 2022
1 214
0

Пам'ятаєте, як в 2009 році ми вперше зустріли цього таємничого та брутального персонажа, який завдяки своєму бафу та навушникам виділявся серед інших персонажів гри. Злочинця Шепарда ми б ненавиділи значно менше, якби він не розправився з Гоустом. Але, всі надіялись на повернення персонажа, будували теорії, згідно з якими Гоуст міг вижити. Уснували навіть прохання наступну частину MW присвятити саме йому. 

Проте розширену історію Саймона "Гоуста "Райлі ми отримали лише в 2022 році після перезапуску серії Modern Warfare. В цій грі він знову таємничий та приховує своє обличчя протягом усієї гри. 

Проте, його ігрова модель скоріш за все була створена повністю, на що й понадіялися датамайнери - люди, які в файлах гри вишуковують різного роду вирізаний контент, коментарі розробників, приховані речі тощо. Датамайнер з ніком Crafty-Astronomer905 знайшов серед файлів гри і модельку персонажа Гоуста без балаклави. Саме завдяки ньому ми і дізналися, як виглядає персонаж. 

Любителі COD MW будували теорії про те, що персонаж приховує обличчя за маскою, адже воно спотворене опіками або шрамами, але все виявилось банальніше. Ghost - просто любитель анонімності. Не здивуюсь, якщо цей персонаж досі користується кнопковим телефоном, загорнутим у фольгу та заклеює камеру на своєму ноутбуці.

Джерело: Reddit.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0