Названо дві імовірні дати виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: СЕРЦЕ ЧОРНОБИЛЯ

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Названо дві імовірні дати виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: СЕРЦЕ ЧОРНОБИЛЯ
Названо дві імовірні дати виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: СЕРЦЕ ЧОРНОБИЛЯ
Ігрові новини
15:30, 04 січень 2023
449
0

Після виходу видовищного ігроладного трейлера S.T.A.L.K.E.R. 2: СЕРЦЕ ЧОРНОБИЛЯ, на який ми зробили короткий розбір, новини стосовно гри не припиняють з'являтися. Спільнота поставила питання: на коли точно відкладати кошти, та коли з вийде Сталкер 2? І, як би це не було дивним, у мережі знайшлось аж дві відповіді. 

Першу з них опублікували на німецькому сайті Game Legends. Там гра уже отримала свою сторінку, з датою виходу 8 грудня 2023 року. Тобто аж у кінці року, що може бути логічним, адже на зиму геймери поволі осідають вдома та шукають у якій грі їм провести зимові канікули.

Але вкинемо і частку скептицизму. Дані на сторінці декілька разів змінювались. Спочатку було вказано віковий рейтинг 7+, та нещодавно його змінили на 18+. Крім того, якщо розробники мають зобов'язання перед акціонерами, розпочати продаж в кінці року доволі ризиковано. Схожа дата виходу з'являлась і на інших сайтах.

Проте цю інформацію спростовує офіційний twitter-акаунт The Game Awards. Там опублікували допис зі списком ігор, які повинні вийти до кінця червня на Xbox.

Такому джерелу можна довіряти значно більше, адже організація тісно спілкується з Microsoft, проте і тут є одне "але". У списку серед ігор зазначений і Starfield - найбільше творіння Bethesda Game Studios та Тодда "It Just Works" Говарда. 

А деякі джерела поширюють чутки, що гра виявляється настільки масштабною, що розробникам доведеться перенести її вихід на 2024 рік. 

Одне відомо точно - S.T.A.L.K.E.R. 2: СЕРЦЕ ЧОРНОБИЛЯ вийде тоді, коли його допрацюють. Для Xbox та українських розробників це важливий проєкт, на який покладено багато надій. Набагато вигідніше відкладати вихід то того часу, поки гру остаточно не відполірують і зможуть дати гравцям якісний досвід.

А ми будемо разом з вами очікувати виходу гри, та надіємось навіть пострімити її для вас після виходу.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
434
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
393
0