Показано ігроладний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

GEEKS.NEWS » Новини » Показано ігроладний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля
Показано ігроладний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля
Новини / Ігрові новини
22:52, 29 грудень 2022
453
0

На YouTube каналі GSC Game World з’явився новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart Of Chornobyl. У ньому розробники показали як геймплей, так і нові локації, а ще фрагменти кат-сцен.

Основний хронометраж ролику присвячений реплікам персонажів, які хоч і звучать дуже пафосно, та без контексту не дають можливості зловити спойлери.

Також продемонстровано кілька красивих локацій. Напевне, найбільше глядачам запам’ятається легендарна РЛС «Дуга», яка просто заворожує, хоча й не зовсім відповідає своєму реальному прототипу, який не є оточеним водою, як у трейлері. Ну і звісно ж, у S.T.A.L.K.E.R.і не можна було обійтися без лабораторій.

Втім, найголовнішою частиною відео є саме ігроладні сегменти. Показано не надто багато, та дещо все ж можна розібрати. Наприклад, інтерфейс під час гри став більш мінімалістичним, ніж у попередницях. Мапу замінив компас, показник HP також видозмінився. Схожим на аналог із «Тіні Чорнобиля» залишився хіба що лічильник боєприпасів.

Значок їжі й сну натякає на те, що гра, ймовірно, перетвориться на повноцінний Survival із механіками голоду і втоми. Також присутні значки різноманітних ефектів, як от, наприклад, кровотеча.

Окрім основного інтерфейсу на секунду промайнув й інвентар. З кадру нижче можна зробити висновок, що система менеджменту луту залишиться приблизно такою ж, як і в попередніх іграх. На жаль, меню спорядження гравця нам не продемонстрували, втім, зважаючи, що гра досі знаходиться на активній стадії розробки, воно й не дивно.

Наостанок варто відмітити, що трейлер було присвячено всім загиблим героям, зокрема й Володимиру Єжову, який брав участь у розробці попередніх частин франшизи й нещодавно загинув, боронячи Україну в лавах ЗСУ.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
418
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
378
0