Польський розробник створює 3D версію легендарної Fallout 2, яка буде безкоштовною

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Польський розробник створює 3D версію легендарної Fallout 2, яка буде безкоштовною
Польський розробник створює 3D версію легендарної Fallout 2, яка буде безкоштовною
Ігрові новини
19:17, 08 січень 2023
273
0

Амбіції модоробів з року в рік стають глобальнішими. Ми уже бачили численні фільтри та покращення графіки, бачили фанатські виправлення багів, які не змогли реалізувати професіональні розробники у студіях. Але наступна новина здивує навіть досвідчених геймерів, які "варяться" в індустрії.

Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game - справжня ретро-гра у наш час. Вона справді славиться цікавим ігроладом і сюжетом та в свій час підкорювала поп-культуру та серця гравців. Проте хто з вас наважиться пограти в неї в 2023му? Навіть безкоштовно, оскільки її нещодавно подарували всім в EGS.

Якщо ізометричний вид камери може когось навіть привабити, то покроковий ігролад і текстури низької (відносно сучасних ігор) якості відлякають більшість гравців. 

Проте знайшовся ентузіаст, який вирішив створити Fallout 2 Remake 3D - тривимірний варіант гри з видом від першої особи. І це вражає. 

За розробку відповідає польський розробник Йонаш Осменда. Він вирішив зберегти усі оригінальні механіки, але дати гравцям можливість переміщуватись по локаціях з видом від першої особи. 

Джерело зображення: jonasz-o 

Звісно, розглядати зблизька текстури, які і здалека виглядати не надто круто - таке собі задоволення. Часом гра перетворюється в повне місиво пікселів. Але знайдуться і ті, для кого такий стиль проходження буде зручнішим та звичнішим. В будь-якому випадку такі речі вселяють віру в людство. 

Звісно, якщо юристи Bethesda не матимуть претензій до розробника. Проте і тут є надія на любов студії до власних модоробів. А поки гра знаходиться на стадії розробки.

Джерело: PCGamer

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0