Bioware знову дражнить фанатів Mass Effect незрозумілими твітами

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Bioware знову дражнить фанатів Mass Effect незрозумілими твітами
Bioware знову дражнить фанатів Mass Effect незрозумілими твітами
Ігрові новини
13:46, 16 січень 2023
196
0

Для початку давайте додамо ясності в ситуацію. Що б нам не показали розробники, майбутня Mass Effct Next (4) з'явиться не раніше 2026-го і зараз знаходиться на дуже ранній стадії розробки, коли формуються концепти та створюються нариси сценарію. 

Проте це не мішає розробникам з BioWare та безпосередньо Майклу Гемблу постійно піддражнювати фанатів серії новими анонсами. Вони вирішили підтримати популярний хештег #TravelTuesday постом у Twitter, на якому ми можемо побачити політ Нормандії з класичної трилогії. 

Хтось має великі плани на подорожі цього року? - йдеться у пості.

Його в свою чергу ретвітнув Гембл, дадавши:

Якби тільки вони знали, куди ми йдемо.

І знову любителі теорій кинулися шукати закодовані послання, прихований сенс та натяки на майбутню частину Mass Effect. Проте у всьому цьому э одна велика проблема. Розробники намагаються підтримати увагу фанатів до франшизи за допомогою старих артів та заставок не даючи нічого нового (за винятком постера, опублікованого в минулі роки). 

Трейлер, який вони показали раніше і зовсім схожий на фейковий і відсилає глядачів до подій між першою та другою частинами. І схоже, що намагання розгадати секрети розробників незабаром переросте в обурення, адже починає здаватися, що нас водять за ніс, досі не маючи конкретного плану на наступну гру. 

Надіємось, що вже незабаром наші очікування підігріють справді вагомим інсайдом, або новим трейлером/тизером, який прояснить ситуацію навколо майбутньої гри. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0