Grand Theft Auto: The Trilogy нарешті вийшла в Steam разом з розпродажем найкращих ігор Rockstar

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Grand Theft Auto: The Trilogy нарешті вийшла в Steam разом з розпродажем найкращих ігор Rockstar
Grand Theft Auto: The Trilogy нарешті вийшла в Steam разом з розпродажем найкращих ігор Rockstar
Ігрові новини
16:53, 21 січень 2023
273
0

Більше року пройшло з моменту, коли Rockstar випустили провальний ремастер Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition - трилогії ігор GTA III, Vice City та San Andreas із "покращеною графікою". І нарешті ми дочекались виходу трилогії в Steam, якщо цього хтось справді чекав. А щоб задобрити користувачів, компанія влаштувала розпродаж своїх найкращих тайтлів.

Гра Grand Theft Auto: The Trilogy вийшла в Steam

Провал релізу був настільки гучний, що Rockstar довелось вибачатися перед геймерами, відновлювати продаж оригінальної трилогії, та дарувати старі версії усім, хто придбав Grand Theft Auto: The Trilogy. Зараз ситуація стала значно кращою. Велику кількість багів виправлено та відновлено оптимізацію гри. Найбільшою проблемою залишалась наявність цих ігор лише в додатку Rockstar для гравців на ПК. Проте і це тепер в минулому, а відгуки в Steam (на момент написання 225 рецензій, з яких 72% позитивні) мали б доводити те, що гру допрацювали. Проте і тут думки суперечливі, адже існують відгуки користувачів, у яких ситуація з продуктивністю практично не змінилась з дня релізу рік тому. 

Також користувачі проаналізували файли гри і виявили, що версія, яка стала доступна в Steam відрізняється від версії з Rockstar Games Launcher як версією, так і .PAK файлом. 

Що це означає для користувачів - невідомо. Користувачі висловлюють думку, що це пов'язано з різними вимогами для різних лаунчерів та не варте уваги. 

Крім того, інсайдери поширюють інформацію, що Grand Theft Auto: The Trilogy вийдуть і в EGS протягом місяця. 

А ми в свою чергу нагадаємо і про те, що як у класичних версій, так і в Grand Theft Auto: The Trilogy є неофіційні локалізації. А ми підготували короткий гайд, як встановити українізатори для Grand Theft Auto The Trilogy.

Rockstar влаштували розпродаж своїх найкращих ігор: Read Dead Redemption, GTA та Bully

Якщо відвідати сторінки ігор Grand Theft Auto: The Trilogy, можна побачити, що середній онлайн складає 500, 700 та 1300 гравців на добу і ніякого буму продажів не відбулося. На жаль, купити конкретну частину немає змоги, проте свіжий пак вийшов одразу зі знижкою, і за ремастеризовану трилогію просять 1 499₴ 749₴ грн (50% знижка).

А якщо вам хочеться придбати справді хорошу гру, то Rockstar дали солодкі знижки і на інші свої відомі проєкти:

  • Bully: Scholarship Edition - 22 грн (66% знижки)
  • Manhunt - 22 грн (66% знижка)
  • L.A. Noire - 149 грн (70% знижки)
  • Max Payne 3 - 116 грн (70% знижки)
  • Придбати Grand Theft Auto V: Premium Edition - 313 грн (63% знижки)
  • Red Dead Redemption 2 - 296 грн (67% знижки)
  • Придбати Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition - 449 грн (70% знижки)

Кожна з цих ігор справді варта уваги геймера та продається за доволі солодкою ціною. Тому, якщо ви досі не спробували ці ігри - це ваш шанс. Знайти розпродаж можна за посиланням на Steam.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
436
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
395
0