Помер Гордон Холл. У віці 51 року не стало співзасновника Rockstar та Möbius.

GEEKS.NEWS » Новини » Помер Гордон Холл. У віці 51 року не стало співзасновника Rockstar та Möbius.
Помер Гордон Холл. У віці 51 року не стало співзасновника Rockstar та Möbius.
Новини
12:30, 15 березень 2021
430
0
Гордон Холл, заснував Möbius Entertainment у 1997 році. Згодом (у 2004 році) його придбала Take-Two і змінила назву на Rockstar Leeds. Розробник працював над такими іграми, як Red Dead Redemption та Grand Theft Auto: Liberty City Stories.
Чоловіка не стало у віці 51 року. На разі про причини смерті не відомо. 
Холл розпочав свою кар'єру з розробки гри Commodore 64 Force One у 1987 році, яку згодом продав за 2000 фунтів. Він працював на пості президента студії Rockstar Leeds і Rockstar San Diego, а згодом був головним творчим директором Activision Blizzard Mobile у The Blast Furnace.

Я міг би наповнювати книги нашими історіями про наші пригоди - і божевільна річ, такі історії розповідати могли б і сотні інших, його серце було таким великим
 - сказав Джейсон Макґанн, співзасновник Möbius Entertainment і Rockstar Leeds, про Game Game, північноанглійському виданню Game Republick. 

Для мене той час, який я провів із ним у Гаррогейті до середини-кінця 90-х, - це мої найприємніші спогади; ми обидва були розкуті, молоді, вільні та голодні до успіху. Ми наполегливо працювали і грали, складали свої плани, і з таким, як Гордон, ми завжди виконували їх (так чи інакше).

Гордон просто був чудовим, неймовірно мотивуючим і постійно позитивним
- додав друг і колишній колега Мартін Браун, який став співзасновником Team17 і зараз працює у видавництві Five Aces Publishing.

Я багато разів самотужки бачив, як він працював з людьми і піднімав їхні можливості понад усе, доводячи свою команду, проект та компанію до неймовірних висот та успіху.

Під час перебування у нас Гордон допоміг створити кілька справді дивовижних ігор і сприяв створенню класичного Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Нехай він спочиває з миром. Ми висловлюємо співчуття його родині та друзям за їх втрату.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0