В GTA Online додали дуже потрібну функцію та бізнес таксі

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » В GTA Online додали дуже потрібну функцію та бізнес таксі
В GTA Online додали дуже потрібну функцію та бізнес таксі
Ігрові новини
06:53, 22 січень 2023
366
0

Важко повірити, але GTA Online розвивається уже майже десяток років і розробники з Rockstar щоразу знаходять чим здивувати свою аудиторію. Хоча в останній час частота оновлень зменшилась, їм все ж вдається дотримуватись умовного графіку та випускати по два оновлення кожних шість місяців. Решту часу команда приділяє розробці нової GTA 6, дія якої поверне гравців у легендарне неонове місто Вайс-Сіті.

Щоб між оновленнями гра не простоювала, розробники вводять контент поступово. Цього разу для гравців відкрилась можливість розпочати власний бізнес - таксі. Почати новий бізнес можна купивши компанію Warstock Cache & Carry або відвідавши депо Downtown Cab Co. на розі Tangerine Street і Mirror Park Boulevard в East Vinewood.

Проте і це не все. Разом з таксі у грі з'явилась і можливість швидкого переміщення цим транспортом. Якщо ви граєте на Xbox Series X|S або PS5, у вам буде можливість зателефонувати в Downtown Cab Co. та обрати пункт призначення для швидкого переміщення. Крім того, якщо у вас активна підписка GTA+, то подорожі стануть безкоштовними із відновленням цієї можливості кожні 5 хвилин.

Місії таксиста були у інших іграх серії GTA, тому не дивно, що аудиторія їх любить. Якщо там у вас була змога керувати лише одним автомобілем, то в GTA Online ви можете стати власником цілого парку таксі. 

Джерело: Comicbook.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0