Всесвіт STALKER поповниться настільною грою The Board Game від авторів Nemesis та ISS Vanguard

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Всесвіт STALKER поповниться настільною грою The Board Game від авторів Nemesis та ISS Vanguard
Всесвіт STALKER поповниться настільною грою The Board Game від авторів Nemesis та ISS Vanguard
Ігрові новини
20:30, 04 березень 2023
683
0

Стало відомо, що компанія Awaken Realms, яка спеціалізується на створенні дошківниць та відома за своїми іграми Nemesis, ISS Vanguard та This War of Mine: The Board Game, анонсувала розробку гри по всесвіту Зони - STALKER: The Board Game.

 Створення гри планується спільно з GSC Game World, розробниками оригінальної серії ігор S.T.A.L.K.E.R., які зараз займаються грою S.T.A.L.K.E.R. 2 Серце Чорнобиля. Кооперативна гра буде розрахована на 1-4 гравців та описується, як «повзання по зоні», що є інтерпретацією жанру «повзання підземеллями» (до якого відносяться такі ігри, як Gloomhaven, Star Wars: Imperial Assault та Descent: Legends of the Dark).

 Точної дати виходу гри поки не називають, але на сайті Gamefound уже створена сторінка гри на якій до червня місяця планують розпочати карудфандингову кампанію.

 Анонсовано від двох до чотирьох сценаріїв проходження, які займатимуть в середньому по 2 години проходження. Серед завдань передбачаються місії в режимі стелс, полювання за артефактами, навігація по аномаліях та боротьба з мутантами.

Кожен гравець обиратиме собі персонажа та матиме змогу покращувати його характеристики під час проходження.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0