Off The Grid отримала супровідний ролик, спродюсований Ніллом Блумкампом та тизерить зразки зброї

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Off The Grid отримала супровідний ролик, спродюсований Ніллом Блумкампом та тизерить зразки зброї
Off The Grid отримала супровідний ролик, спродюсований Ніллом Блумкампом та тизерить зразки зброї
Ігрові новини
01:30, 14 березень 2023
313
0

Off The Grid - гра від українських розробників Gunzilla Games, які тісно співпрацюють з Ніллом Блумкампом. Майбутню гру позиціонують як Батл-Рояль 2.0, у якому дуже тісно переплетуться ігроладні механіки та сюжет, який змінюватиметься в реальному часі та змінюватиме обстановку на ігровому полі (імовірно, завдяки прогресивній іммерсивності).

Довгий час у гри був лише короткий тизер, але згодом почали з'являтися інші відео, які занурюють у світ гри, не демонструючи сам ігролад. Ці відео можна вважати своєрідним сюжетним супроводом майбутньої гри.

У першому відео "Off The Grid Cinema - SWITCHER Teaser" демонструють сутичку між двома групами найманців.

У відео проглядається чіткий акцент на здібностей різних найманців: щит, спритність, цільність, різного роду лазери та кібернетичні протези, які роблять кожного з них унікальним.

Раніше на gamescom 2022 було продемонстровано ролик з концептами майбутньої гри, які також демонструють навички та можливості найманців.

Наступне відео "Вінсент", краще розкриває сюжетну складову гри, де існують багаті корпорати, які живуть в чистих та утопічних районах, та найманців, які вважаються нижчою кастою населення, але регулярно підчищають бруд за корпоратами. Проте, над корпоратами також існує "вища сила" і імовірно в її ролі у грі буде штучний інтелект, який і регулює діяльність корпорації. 

Ролик спродюсував Нілл Блумкамп. 

Крім того, нещодавно з'явилось ще два ролики, які демонструють зброю, яка буде у грі.

Першим показали експериментальний легкий кулемет:

Цей прототип експериментального LMG походить з промислового заводу на острові Teardrop, який займається виробництвом інженерних пристроїв для космічних держав.
Цей кулемет може похвалитися високою потужністю та унікальними характеристиками, яких вдалося досягти лише завдяки металевим сплавам, видобутим з планет за межами Землі.

Другою продемонстрували снайперську кібернетичну поліційну гвинтівку:

Ця зброя може похвалитися новим ніобієвим стволом, "розумною" оптикою та можливістю стріляти 12,7-мм бронебійними стабілізованими кумулятивними снарядами.

Поки невідомо коли вийде гра, але студія активно набирає розробників в компанію, та і завдяки виходу роликів стає зрозуміло, що співпраця з Ніллом Блумкампом не лише лозунг для збільшення популярності, а робота, яка справді ведеться. Стежити за грою можна на офіційному сайті.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0