У Steam планують додати нотатки та обмеження для розробників

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » У Steam планують додати нотатки та обмеження для розробників
У Steam планують додати нотатки та обмеження для розробників
Ігрові новини
22:26, 04 травень 2023
345
0

Як би не намагались хитрі маркетологи EGS заманити аудиторію, Steam роками твердо стоїть на вершині індустрії і не збирається поступатись першістю. Саме в Steam концентрується найбільша кількість інструментів та функціоналу, пов'язаного з ігровою індустрією. Рецензії, майстерня, центр спільноти, внутрішня біржа ігрових предметів, картки, креативні фестивалі, куратори та інший цікавий функціонал роблять Steam поза будь-якою конкуренцією.

Steam заборонить розробникам засмічувати сторінку гри відео

А незабаром він стане ще кращим. З'явились відомості щодо майбутніх нововведень сервісу. Перш за все Valve взялися за хитрих розробників, які засмічують усю сторінку своєї гри відео та цим самим змушують користувача шукати скріншоти десь в кінці. Часто це дуже плутає, адже якщо у гри було кілька масштабних оновлень, яку супроводжувались трейлерами, то цей контент стоячи першим в списку змушував користувача шукати оригінальний трейлер та скріншоти до гри десь в кінці. Це мішало користувачу прийняти рішення, варта гра його уваги, або ж ні.

Steam заборонить розробникам засмічувати сторінку гри відео В наступних оновленнях розробникам дозволять залишати лише два відео на початку списку. Інші будуть також доступні, але автоматично переміщуватимуться в кінець стрічки. Таким чином розробникам доведеться вирішувати, що саме публікувати першим. Наприклад кінематографічний трейлер, та демонстрацію ігроладу, або найсвіжішого оновлення.

В Steam планують додати функціонал нотаток

Так, мабуть функція буде непотрібною для любителів шутерів чи інших динамічних ігор. Але любителям стратегій, симуляторів та різного роду детективів і ролівок цей функціонал точно не буде зайвим. 

В Steam планують додати функціонал нотаток При відкритті оверлею Steam для користувача буде доступний функціонал швидких нотаток, куди можна записувати безліч корисної інформації. Наприклад, список справ і якійсь грі. Рецепт майстрування чи якогось складного зілля, покази персонажа у детективі, план дій у грі на виживання та навіть нагадування матусі про потребу піти по хліб о 15.37. Не забувайте і про той самий надокучливий код від сейфу, який ви тричі забували під час проходження.

Усі ці круті функції з'являться уже незабаром у майбутніх оновленнях сервісу і зроблять його ще кращим.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0