Чарлі Кокс розповів, яким буде «Шибайголова: Народжений заново»

GEEKS.NEWS » Кіно » Чарлі Кокс розповів, яким буде «Шибайголова: Народжений заново»
Чарлі Кокс розповів, яким буде «Шибайголова: Народжений заново»
Кіно
20:55, 23 вересень 2022
490
0

За останній рік атракціон Marvel стрімко повернув в напрямку легкого комедійного фан-сервісу для юного покоління. Цим були відчутно не задоволені ті глядачі, які любили франшизу за більш серйозні та реалістичні стрічки. Схоже, що такий вектор руху буде зберігатися і надалі, але з розширенням всесвіту з'явилось місце для різноспрямованих стрічок. Зовсім нещодавно було показано трейлер "Таємного вторгнення", який натякає на доволі цікаву детективно-шпигунську сюжетну лінію, яка поверне на екрани Ніка Ф'юрі, а також хелоуінський спеціальний випуск, який скоріш за все буде виконаний у стилі фільму жахів. Отже і «Шибайголова: Народжений заново» цілком може стати серйозним проектом, який потішить тих фанатів, які споглядали його пригоди в трьох сезонах, що випускалися на Netflix.

Нещодавно Чарлі Кокс, дав інтерв'ю Variety, де розповів, що майбутній серіал про Шибайголову точно не буде "фарсом". Його камео з Пітером Паркером, а згодом і поява в новому костюмі в серіалі Вона-Галк не змогли дати чіткої відповіді, яким буде Шибайголова, офіційно впроваджений в кіновсесвіт Marvel. Достеменно відомо тільки про редизайн прикиду месника, який стане червоно-золотим. 

Сам Чарлі сказав, що йому б сподобалась адаптація зазвичай похмурого та суворого персонажа у версію, яка є «трохи зухвалою та трохи кокетливою»

Поки відомо, що шоу скрадатиметься з 18 епізодів, а до своєї ролі повернеться і Вінсент Д'онофріо. Щоправда, його персонаж також еволюціонує. Ходять чутки, що він з'являвся на знімальному майданчику з пов'язкою на оці. Схоже Ехо в фіналі Соколиного ока все таки натиснула на гачок, але не розрахувала "твердолобість" Кінгпіна.

А ось Електру гратиме не Елоді Янг. Чи повернуться до своїх ролей Елден Генсон та Дебора Енн Волл теж поки не відомо. 

Також, раніше Кевін Файгі коментуючи майбутній серіал розповів, що це буде перший сезон нового шоу, а не четвертий сезон того дійства, яке транслював Netflix. 

В будь-якому випадку, зберігаємо надію на те, що Marvel не наважиться прощатися з тими елементами серіалу від Netflix, які робили Шибайголову настільки привабливим для аудиторії. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0