Джеймс Ганн представив перший розділ кіновсесвіту DC - «Боги та Монстри»

GEEKS.NEWS » Кіно » Джеймс Ганн представив перший розділ кіновсесвіту DC - «Боги та Монстри»
Джеймс Ганн представив перший розділ кіновсесвіту DC - «Боги та Монстри»
Кіно
22:30, 31 січень 2023
483
0

В останній день січня Джеймс Ганн, який разом з Пітером Сафраном розробляє план виходу фільмів кіновсесвіту DC Comix, оприлюднив перший розділ перезапущеного кіновсесвіту під назвою Боги та Монстри. Глядачів очікує тісна взаємодія повнометражних фільмів з серіалами, які виходитимуть на HBO Max.

Ми зібрали усю інформацію та готові компактно подати вам список фільмів та серіалів, які чекають своїх глядачів у межах першого розділу.

Розпочнімо з уже відомих анонсів:

  • «Шазам 2» - продовження першої частини веселої супергеройської комедії про Шазама та його компанію;
  • «Флеш» - наймасштабніший і найважливіший фільм для всесвіту, адже саме в ньому відбудеться перезапуск всесвіту. Одні актори залишаться грати свою роль, інші покинуть. 
  • Події «Флеша» плавно перетечуть в фільм «Синій Жук» (Blue Beetle), який досі за заявами творців стоїть достатньо далеко від подій всесвіту і може повноцінно вписатися в нову концепцію студії.
  • Останнім з уже анонсованих фільмів стане «Аквамен 2», у якому за чутками появиться Бетмен Бена Аффлека, або і декілька версій Темного лицаря.
  • Останні сезони отримають серіали «Титани» та «Фатальний патруль».

Крім того студія не збирається згортати роботу над відокремленими проєктами «Джокер 2» та «Бетмен 2» Мета Рівза. «Бетмен 2» навіть отримав дату виходу 3 жовтня 2025 року.

Після цього студія анонсувала низку нових проєктів:

  • «Супермен: Спадщина» (Superman: Legacy) — за сценарієм Ганна, фільм вийде в кінотеатри 11 липня 2025 року, і зосередиться на Супермені, який врівноважує свою криптонську спадщину з людським вихованням.
  • «The Authority» – Персонажі WildStorm приєднаються до DCU, оскільки члени The Authority беруть справу у свої руки, щоб робити те, що вони вважають правильним.
  • «Хоробрий і сміливий» (The Brave and the Bold) – DCU представить своїх Бетмена і Робіна в цій незвичайній історії батька й сина, натхненною серією коміксів Гранта Моррісона.
  • «Супергьорл: Жінка завтрашнього дня» (Supergirl: Woman of Tomorrow) — ця науково-фантастична пригодницька історія, заснована на дивовижних останніх коміксах Тома Кінга, являє собою Супердівчину, яку глядачі не звикли бачити.
  • «Болотна Істота» (Swamp Thing) – фільм досліджуватиме темне походження Болотної Істоти та бути знятим у стилі жахів.

Також окрім фільмів вийдуть і багатосерійні проєкти на HBO Max:

  • «Creature Commandos» – семисерійний анімаційний серіал, у якому Аманда Воллер створює групу таємних операцій із жахливих в’язнів; Ганн написав усі епізоди першого сезону.
  • «Воллер» – у цьому серіалі з Віолою Девіс у головній ролі виступає команда «Миротворець», сценаристом якого є Крістал Генрі («Вартові») та Джеремі Карвер («Надприродне»).
  • «Бустер Голд» (Booster Gold) – використовує базові технології з майбутнього, щоб прикинутися супергероєм у сьогоденні.
  • «Ліхтарі» — цей величезний телевізійний серіал розповідає про міжгалактичних копів Джона Стюарта та Хела Джордана, які розкривають темну таємницю.
  • «Втрачений рай» — ця драма розгортається у Тимескірі, на батьківщині амазонок і на батьківщині Чудо-жінки, про генезис і політичні інтриги острова всіх жінок. Творці обіцяють справжню «Гру престолів» в межах всесвіту DC. 

Безумовно, багатьом такий план буде здаватися дивним, адже представлено доволі багато маловідомих проєктів, але в цьому може віднайтись та сама ізюминка всесвіту DC, яка і зробить цей кіносвіт унікальним та цікавим. Чудово те, що в роботі залишились відокремлені проєкти, які в підсумку отримують значно кращі оцінки аудиторії аніж мейнстрімний мультивсесвіт.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0