Генрі Кавілл більше не гратиме Супермена в DC, а Снайдерверс заморожено

GEEKS.NEWS » Кіно » Генрі Кавілл більше не гратиме Супермена в DC, а Снайдерверс заморожено
Генрі Кавілл більше не гратиме Супермена в DC, а Снайдерверс заморожено
Кіно
10:14, 17 грудень 2022
307
0

Схоже масштабний перезапуск кіновсесвіту DC, який доручили Джеймсу Ганну та Пітеру Сафрану поки не покращує становище франшизи, а навпаки його заплутує. 

Адже досі кіновсесвіт якщо не здавався цілісним, то хоча б не перечив сам собі, а фільми, дія яких відбувалась в його межах дотримувалась хоча б якоїсь крихкої логіки. 

Коли в сцені після титрів Чорного Адама показали супермена Генрі Кавілла, у більшості глядачів з'явилась певна надія на "Людину зі сталі 2" та світле майбутнє франшизи DC (незважаючи на те, що сама сцена після титрів була повною маячнею).

Проте уже зараз Джеймс Ганн в своєму Twitter вирішив відповісти на питання аудиторії і всіх неприємно здивував. Річ у тім, що новий шоураннер кіновсесвіту заявив, про те, що збирається сфокусуватись на фільмі про юність Супермена, якого зіграє не Генрі Кавілл. 

«Ми з Пітером маємо план на всесвіт DC, готовий до запуску і ми раді як ніколи», — сказав Ганн. «Серед тих, хто зазначений, є Супермен. На початкових етапах наша історія буде зосереджена на більш ранній частині життя Супермена, тому персонажа не гратиме Генрі Кавілл».

В наступних твітах Ганн розповів, що мав розмову з Кавіллом у якій вони обговорили можливу подальшу співпрацю, проте це буде не "Людина зі сталі". 

Зараз Ганн пише сценарій фільму про Супермена, але не керуватиме цим проектом. Стосовно цього фільму він заявив, що це не буде черговим фільмом про походження персонажа. 

Також поки примарною залишається і доля інших героїв та їх акторів, які були присутні у так-званій Версії Снайдера. Якщо Ганн вирішить робити повний перезапуск та рекаст, то глядачі можуть попрощатися буквально з усіма, кого зустрічали на екранах кінотеатрів. У тому числі і з Двейном Джонсоном у ролі Чорного Адама та Езрою Міллером в ролі Флеша, який ще має з'явитися у своєму багатостраждальному сольному фільмі (в якому уже не буде ніякого сенсу). 

Відміну "Диво-жінки 3", схоже, підтвердила і Петті Дженкінс, яка займалась двома попередніми фільмами. Вона сказала, що "нічого не може зробити, щоб просунути фільм вперед".

Такі різкі зміни можуть не допомогти всесвіту, а вбити віру відданої аудиторії, яка не йтиме в кіно навіть на нові (можливо хороші) проекти Джеймса Гана.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0