Генрі Кавілл більше не гратиме Відьмака в четвертому сезоні

GEEKS.NEWS » Кіно » Генрі Кавілл більше не гратиме Відьмака в четвертому сезоні
Генрі Кавілл більше не гратиме Відьмака в четвертому сезоні
Кіно
06:30, 02 листопад 2022
712
0

Серіал Відьмак від Netflix ніколи не був одностайно прийнятий глядачами, як і актор, який грав відьмака. Комусь Генрі Кавілл здавався надто молодим, комусь не вистачало брутальності, а хтось сварив творців за неканонічний сюжет. Проте раптове рішення Netflix здивувало усіх. 

Річ у тім, що на четвертий сезон актор, який грає Ґеральта буде замінений. Ми більше не побачимо Генрі Кавілла, а натомість його місце займе Ліам Гемсворт. З чим пов'язане таке раптове рішення студії поки не зрозуміло. Користувачі висловлюють здогадки, що графік Кавілла знову зайнятий майбутніми зйомками, які стосуються повернення актора в DC у якості Супермена. Інші припускають, що відьмак зазнає вікових змін і четвертий сезон розповідатиме історію дорослішого Ґеральта, якого і зіграє Гемсворт. 

Актори не могли не прокоментувати ану ситуацію:

Моя подорож як Ґеральта з Рівії була наповнена монстрами та пригодами, і, на жаль, я віддам свій медальйон і свої мечі для 4 сезону», — сказав Кавілл у заяві. «Як і у випадку з найвидатнішими літературними персонажами, я передаю факел із благоговінням за час, витрачений на втілення Ґеральта, і з ентузіазмом бачу, як Ліам дивиться на цього найзахопливішого й найрізноманітнішого з усіх чоловіків».

Гемсворт теж додав від себе кілька слів:

«Як фанат «Відьмака», я дуже радію можливості зіграти Ґеральта з Рівії. Генрі Кавілл був неймовірним Ґеральтом, і я пишаюся, що він передає і дозволяє мені взяти в руки леза Білого Вовка для наступної глави його пригод».

Медіафраншиза відьмака Ґеральта з Рівії активно розробляється. До слова, польський розробник CD Project Red анонсував низку нових ігор серії та римейк першої частини відомої нам трилогії.

Джерело: VG247.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0