В які ігри грають знаменитості

GEEKS.NEWS » Статті » В які ігри грають знаменитості
В які ігри грають знаменитості
Статті
06:26, 06 листопад 2022
303
0

Чи можете ви собі уявити, як Роберт Паттісон зі всіх сил намагається вибрати між Аеріт і Тіфою- персонажами Final Fantasy VII, або Генрі Кавілла, який щойно самотужки зібрав собі ПК, щоб пограти у Warhammer. Зірки часто приховували те, що вони такі ж ботани та задроти, як і ми з вами. І немає нічого кращого, ніж пограти в улюблену грульку після важкого робочого дня.

У даній статті ви дізнаєтесь, що деякі актори теж полюбляють позадротити в ігри, і в один з днів, граючи чергову катку в LOL ви можете виявити, що ваш тіммейт - селеба світового рівня.

Генрі Кавілл та його любов до Відьмака, Warhummer та Overwatch

Генрі один з тих, хто найбільше асоціюється з ігровою індустрією, адже він не раз ділився з аудиторією своїми "ігровими" пригодами. По перше пан Кавілл - істинний ПК-боярин, який самотужки зібрав собі топовий комп'ютер. 

А ще, його захоплення іграми та гік-тематикою тісно сплетено з його акторською кар'єрою. Не варто навіть згадувати те, що актор грає роль Супермена - ікони поп та гік - культури багатьох поколінь. Можна одразу перейти до його ролі Геральта з Рівії, в серіалі від Netflix. На Comic-Con у Сан-Дієго в 2019 році він сказав шанувальникам, що підштовхнув свого агента до зустрічі з шоураннером «Відьмака» Лорен Шмідт. 

До речі заглибленість Кавілла в гік-культуру і спровокувала одну з теорій, чому він покинув проект на третьому сезоні. Ходять чутки, що Генрі мав великі амбіції щодо цього серіалу і хотів втілити в життя героя, наближеного до книг Сапковського та гри, створеної CDPR. Але плани студії йому не сподобались і він банально розчарувався в серіалі. 

Крім того, актора вважають фанатом всесвіту Warhummer та гравцем у Overwatch. В мережі є інтерв'ю, в якому Кавілл пояснює ведучому різницю між Warhammer та World of Warcraft, а також про своє хобі малювати мініатюри.

Роберт Паттісон грає в Final Fantasy VII

Ми пробачимо Роберту Паттісону його участь в "Сутінках" та згадуватимемо його вдалу адаптацію Бетмена. (Так, саме вдалу, хто б що не казав)

В мережі існує інтерв'ю Паттісона та Зої Кравіц де він намагається пояснити важливість Аеріт і Тіфи в Final Fantasty VII, те, що у різних версіях гри Аеріт може бути Аеріт або Аеріс. А також розповідає, як він плакав, коли Аеріт померла.

Snoop Dogg стрімить Call of Duty Warzone

Снуп Дог теж любить пограти, та не тільки. Напевно він вважає, що його гра буде цікава глядачам, тому він також займається стримінгом. Проте, робить він це дуже весело і постійно попадає в різноманітні курйозні ситуації. До прикладу, був випадок, коли він нервово покинув гру і забув вимкнути стрім. А повернувся лише через 7 годин. А іншого разу він цілий тиждень стрімив без звуку, а оскільки не читав коментарі, то навіть не знав про це. 

Snoop Dogg стрімить Call of Duty WarzoneСнуп любить пограти CoD і Madden і навіть має власний канал на Twitch - DoodyDog20

Окрім цього, мерч Снупа присутній в багатьох іграх, у вигляді ексклюзивний предметів. Наприклад в мобільній Need For Speed No limits є цілих два автомобіля в символіці Snoop Dog.

Террі Крюс почав грати заради дітей 

Актор дав інтерв'ю Business Insider актор розповідає, що вирішив зібрати свій ПК та спробувати пограти в ігри заради своїх дітей.

Актору не подобалось, що він віддаляється від дітей та перестає їх розуміти. Його дивувало те, що вони дивляться стріми, де хтось у щось грає, тому актору довелось спробувати та зрозуміти що так приваблює його дітей в цьому виді дозвілля. 

Тому актор разом з сином зібрав власний ПК і розповів, що це чудова можливість поспілкуватися та порозумітися. 

А згодом для нього зібрали ще й ПК у стилі Old Spice, в кумедній рекламі якого Крюс часто бере участь.

Гаррі Каспаров грає в Hearthstone

Гаррі Каспаров - суперзірка шахів, підтримує Україну та має доволі багато досягнень. Він протягом десятиліть був найкращим шахістом у світі, але згодом його увагу привернули комп'ютерні технології. 

У 1997 році він програв у шахи штучному інтелекту, що стало доволі відчутним ударом по його самовпевненості. Проте реванш він вирішив взяти у грі Hearthstone, адже там набагато більше варіацій і змінних, тому штучному інтелекту важче приймати рішення. 

Крім того Blizzard зняли відео з Каспаровим, де він розповідає про свій досвід у Hearthstone та емоції від гри.

Джек Блек має власну гру

Джек Блек не лише є комедійним актором, але й полюбляє комп'ютерні ігри. Настільки полюбляє, що має навіть власну гру Brütal Legend

Крім того актор грав у Five Nights at Freddy's та знає напам'ять пісню з гри The Living Tombstone. А ще у актора є YouTube-канал під назвою JablinskiGames та TikTok.

Джеймі Лі Кертіс займається косплеєм

Акторка Джеймі Лі Кертіс настільки любить косплей, що навіть влаштувала весілля для своєї доньки у косплей-стилі.

На весілля доньки вона одягла повний костюм Джайни Праудмур, а також вона відвідала EVO у 2015 році як Вега з Street Fighter, оскільки маска дозволяла їй приховати свою справжню особу.

Домінік Монаган і Біллі Бойд люблять грати в LOL

Актори, які грали гоббітів у відомій кіноадаптації Толкієна також мають геймерський стаж. Вони неодноразово згадували, що полюбляли грати в League of Legends під час локдауну, коли доводилось багато часу проводити вдома та ізолюватися від зайвих контактів. 

Було б цікаво подивитися стрім їх гри, якби вони затягнули в свою компанію ще й Елайджу Вуда.

Міла Куніс мало не стала залежною від World of Warcraft

Не лише ми потребуємо, щоб інколи мамуся турботливо насварила за надто довгу гру, та забрала кабель живлення від ПК. Міла Куніс, акторка українського походження, яка разом з чоловіком Ештоном Катчером дуже сильно підтримує Україну і війні з руснею, теж розповідала про свій важкий досвід гри в World of Warcraft. Гра настільки захопила акторку, що тій довелось повністю видалити забавку і викреслити її з життя. Інакше це могло б вплинути на її життя та вийти з-під контролю. 

Такі деталі вона розповіла в епізоді Hot Ones 2021 року на YouTube.

Девіда Гарбора врятувала гра Sims

Зірка "Дивних див" Девід Гарбор також поділився своїм складним геймерським минулим. 

Ще в 2005 році його захопила World of Warcraft де він проводив дуже багато часу та навіть став залежним від гри. Актор розповідає, що був настільки захоплений грою, що «зійшов з глузду». 

Проте врятувала його інша гра The Sims. У ній він створював сімів, і один з них настільки захопився відеоіграми, що буквально зруйнував своє "симівське" життя. Побачивши такий результат Гарбор задумався та зробив переоцінку власного буття. 

Цікаво, якою була б його доля, якби не сім-задрот?

Джерело: PCGamer.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
430
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
390
0