Ілон Маск випустить смартфон. В мережі засвітився смартфон Tesla

GEEKS.NEWS » Новини » Ілон Маск випустить смартфон. В мережі засвітився смартфон Tesla
Ілон Маск випустить смартфон. В мережі засвітився смартфон Tesla
Новини / Техніка і Наука
11:55, 15 березень 2021
422
0
На китайському порталі MyDrivers з'явилися перші рендери смартфона Tesla.

Крім зовнішнього вигляду також були опубліковані деякі характеристики, які здивували навіть досвідчених користувачів. Зазначається про здатність телефона "майнити" криптовалюту Marscoin. Також гаджет отримає можливість приєднуватися до системи супутникового інтернету Starlink та системи Neuralink, яка забезпечуватиме зв'язок мозку з комп'ютером. Для підзарядки пристрою буде вмонтована сонячна батарея.

Цікавим видається і дизайнерське рішення: фронтальна камера буде захована під екраном, а також буде присутня можливість міняти колір заднього покриття телефону. 
Якщо дивитися на ситуацію тверезо, то до подібної новини варто відноситися скептично. Оскільки ми не знаємо нічого про джерело рендерів, виникає думка, що зображення фейкові, або ж ми бачимо ранній концепт девайсу. 
Характеристики також можна покритикувати, адже вищезгадані системи знаходяться на етапі розробки та тестування і не голові до впровадження для широкого загалу. Також виникають питання до потужності сонячної панелі, та чи вистачить її для живлення подібного пристрою. 
При цьому фронтальна камера не є новинкою, адже дана технологія уже використовується в певних концептах смартфонів та відмінно виконує свою роботу.
Задня сторона телефону, яка змінює колір звучить футуристично, але цілком реально, адже на ринку існує безліч варіантів смарт-скла та речовин, які здатні міняти колір під дією світла, температур та електричних розрядів. Навіть якщо подібного гаджета ми не побачимо - сама ідея варта уваги з боку гігантів, які займаються розробкою та виробництвом смартфонів. 


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
436
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
395
0