Розробники Genshin Impact вже 13 травня анонсують нову гру під назвою Zenless Zone Zero

GEEKS.NEWS » Новини » Розробники Genshin Impact вже 13 травня анонсують нову гру під назвою Zenless Zone Zero
Розробники Genshin Impact вже 13 травня анонсують нову гру під назвою Zenless Zone Zero
Новини / Ігрові новини
23:19, 08 травень 2022
255
0

Китайські розробники з Hoyoverse не втомлюються дивувати, і анонсувати нові проекти швидше, ніж вони виходять у реліз. Так, ними був запущений сайт-тизер, на якому містяться натяки на їхню нову гру, і календар, що вказує на 13 травня. Попередньо, гра називатиметься Zenless Zone Zero.

Як стверджує офіційний акаунт гри у Twitter, вона буде шутером від третього обличчя у відкритому світі з елементами RPG. Інсайдер Даніель Ахмад також вказує, що гра буде виконана в ACGN естетиці. ACGN означає «Animation Comics Game Novel», або, якщо більш коротко, так часто називають аніме стилістику в іграх. Той же Genshin Impact є яскравим прикладом такої гри.

На самому сайті нас чекає телевізор з аудіо і відеотехнікою, а також календарем. Календар вказує на 13 травня, а телевізор показує перешкоди. Та, якщо покрутити його перемикачі, ввімкнеться трансляція з міського кварталу, який, немов би затягує в якийсь портал, або чорну діру.

Також, цікаво, що частина написів англомовні, а частина написана ієрогліфами, схоже, вигаданою мовою. Що може натякати, що гра якось пов’язана з подорожами в інші світи.


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0