Анонсовано римейк першої The Last of Us. Він вийде на PS5 і ПК

GEEKS.NEWS » Новини » Анонсовано римейк першої The Last of Us. Він вийде на PS5 і ПК
Анонсовано римейк першої The Last of Us. Він вийде на PS5 і ПК
Новини / Ігрові новини
00:10, 10 червень 2022
310
0

Sony вже кілька років практикує випуск своїх старих ексклюзивів на ПК. Втім, фанати сподівалися, що хоча б флагман бібліотеки PlayStation – серія The Last of Us залишиться ексклюзивною. Та на Summer Game Fest був анонсований римейк The Last of Us: Part I, і так – він вийде на ПК

Загалом, суть перевидання полягає у перенесенні гри на рушій другої частини з усіма наслідками у вигляді покращених текстур, освітлення, моделей персонажів (які, до речі, будуть замінені на моделі із флешбеків з другої частини) і т.д. Також, за словами розробників, будуть внесені зміни і в ігролад. Вони включатимуть в себе «модернізований ігровий процес, покращені елементи управління та розширені можливості доступу». Схоже, мається на увазі пристосування гри під можливості контролера Dual Sense.

Римейк стане доступним для власників PlayStation 5 вже 2 вересня. Власникам ПК прийдеться ще трохи зачекати, дата релізу на персональних комп’ютерах поки невідома.

Також анонсовано, що, окрім стандартної версії гри буде доступна Firefly Edition, яка міститиме розблокування певних здібностей заздалегідь і скіни для зброї.



Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
420
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
380
0