Ан-225 “Мрія” стала доступною у Microsoft Flight Simulator

GEEKS.NEWS » Новини » Ан-225 “Мрія” стала доступною у Microsoft Flight Simulator
Ан-225 “Мрія” стала доступною у Microsoft Flight Simulator
Новини / Ігрові новини
21:42, 27 лютий 2023
336
0

Сьогодні компанія Microsoft додала можливість політати у своєму авіасимуляторі на легендарній Ан-225 “Мрія”. Дата виходу доповнення була обрана не випадково, адже саме 27 лютого 2022 року оригінальна “Мрія” була знищена внаслідок вторгнення російських окупантів.

Модель літака Ан-225, представлена у Microsoft Flight Simulator може похвалитися не тільки стовідсотковою зовнішньою схожістю з оригіналом, а й детально відтвореним внутрішнім простором включно із кабіною пілотів, а також вантажним відсіком. Ба більше, відтворені були навіть звуки двигунів.

У Міністерстві цифрової трансформації України висловили подяку розробникам, а також зауважили, що кошти, отримані від продажу доповнення будуть спрямовані на відновлення Ан-225 “Мрія”. Щоправда, незрозуміло, мається на увазі відновлення знищеного борту, чи завершення недобудованого.

Дякуємо компанії Microsoft, що підтримали ініціативу команд Мінцифри та підприємства «АНТОНОВ». Це черговий крок до відродження української «Мрії» та післявоєнної відбудови.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0