Valve показали Counter-Strike 2: нова графіка, новий мережевий код, інтерактивний дим

GEEKS.NEWS » Новини » Valve показали Counter-Strike 2: нова графіка, новий мережевий код, інтерактивний дим
Valve показали Counter-Strike 2: нова графіка, новий мережевий код, інтерактивний дим
Новини / Ігрові новини
21:21, 22 березень 2023
385
0

Інсайди підтвердилися і Valve анонсували Counter-Strike 2 - масштабне  оновлення для Global Offensive на базі рушія Source 2. Окрім самого анонсу розробники поділилися й першою інформацією про майбутню гру.

Для того, щоби описати основні відмінності Counter-Strike 2 від попередниці, Valve випустили три ролики, у яких коротко розказано про кожну з особливостей нової гри.

Перший ролик присвячений графіці. Завдяки Source 2 гра зробить стрибок у якості візуальної складової. Будуть покращені текстури, освітлення, а також виразність силуетів гравців. Крім того, частина мап отримають мінорні покращення, в той час, як інша частина буде повністю перероблена.

Вміст другого ролика зосереджений на мережевій частині гри. Розробники представили технологію, що дозволить серверу миттєво обмінюватися інформацією з гравцями незалежно від “тікрейту” сервера. Іншими словами, в попередній версії гри обмін інформацією здійснювався в певні проміжки часу, що називаються “тіками”. В Counter-Strike 2 реалізована технологія “суб-тіків”, завдяки яким інформація не чекатиме на “тік”, а відправлятиметься негайно, завдяки чому має зрости точність роботи сервера гри.

У третьому ролику розробники розповіли про інтерактивні димові гранати. Завдяки просунутій фізичній моделі рушія Source 2, нові “дими” будуть не просто хмариною шейдерів, а повноцінним ігровим об’єктом зі своєю власною поведінкою. Наприклад, димові гранати тепер створюватимуть не суцільну сферу з диму, а динамічно заповнюватимуть ігровий простір навколо себе. Також з ними можна буде взаємодіяти й гравцям: постріли або гранати зможуть розігнати дим в області своєї дії, що надасть додаткової тактичної глибини використанню цього спорядження.

Як заявили розробники, реліз гри планується на літо 2023 року. Втім, найактивніші гравці отримають шанс взяти участь у бета-тестуванні гри, яке розпочинається вже зараз. Щасливці, яких буде відібрано для участі у тестуванні, отримають відповідне оповіщення у головному меню гри. До речі, предмети з Global Offensive залишаться доступними і у Counter-Strike 2.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0