Не анонсована бета Counter-Strike 2 може вийти уже цього місяця - інсайд

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Не анонсована бета Counter-Strike 2 може вийти уже цього місяця - інсайд
Не анонсована бета Counter-Strike 2 може вийти уже цього місяця - інсайд
Ігрові новини
21:30, 06 березень 2023
351
1

Counter Strike Global Offensive - одна з найбільших кіберспортивних ікон сучасності (в цілому, як і інші ігри серії у свій час). Тому було б наївно надіятись, що Valve не продовжить розвиток такої популярної франшизи.

І цей розвиток може відбутись уже в найближчому майбутньому. Принаймні такі новини повідомив Річард Льюїс, один з інсайдерів які протягом тривалого часу оприлюднювали інформацію, яка згодом підтверджувалась. Інсайдер стверджує, що нова Counter-Strike є «дуже реальною», а також знаходиться «прямо за рогом». Це йому підтвердили одразу кілька джерел, які також розповіли, що робоча назва гри буде Counter-Strike 2.

Орієнтовна дата запуску бети - березень 2023 року, тобто уже цього місяця, а 1 квітня гра може вийти в офіційний реліз. Джерела також розповіли, що розробка CS2 була пріоритетною для Valve, тому останнім менше уваги приділялось контенту для CS:GO. Зараз у студії є план запуску бета-версії, швидкого "полірування" якості гри та доведення якості до такої, яку гравці очікують від CS.

Майбутня гра розробляється на Source 2, тому графіка стане кращою, проте зростуть і мінімальні системні вимоги, що засмутить багатьох гравців. Імовірно, студія не закриватиме CS:GO, щоб залишити гравцям можливість грати хоча б у попередню гру. Має покращитись і підбір матчів, який більше не потребуватиме сторонніх ресурсів.

Весь цей інсайд підкріплений також витоком даних, який користувач Gabe Follower 2 оприлюднив у Twitter. Йому вдалось знайти у драйверах Nvidia згадки файлів застосунку cs2.exe, які можуть натякати на взаємодію драйверів з майбутньою грою.

Уже незабаром ми дізнаємось, чи стали ці інсайди реальністю, та як запуск нової гри вплине на її попередницю та на економіку скінів та кейсів, яка сформувалась у CS:GO. 

Джерело: VG247.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (1)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
418
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
378
0