В Україні стала офіційно доступною фінальна версія PC Game Pass

GEEKS.NEWS » Новини » В Україні стала офіційно доступною фінальна версія PC Game Pass
В Україні стала офіційно доступною фінальна версія PC Game Pass
Новини / Ігрові новини
21:39, 12 квітень 2023
339
0

Нещодавно ми писали про те, що в Україні стартував бета-тест PC Game Pass - версії Xbox Game Pass для ПК. Та сьогодні Microsoft офіційно запустили передплату на території нашої держави (і ще 39 країн), та ще й за більш вигідними умовами.

Відтепер Вам більше не потрібен додаток Xbox Insider для передплати PC Game Pass: покупку можна здійснити всередині додатку Xbox. Як це зробити, дивіться у нашій попередній статті, або у відео:

Крім повноцінного доступу до передплати без сторонніх додатків після релізу дещо змінилися й ціни, при чому в кращий бік: якщо під час бета-тесту перший місяць коштував 3,99₴, а опісля 217,67₴, то зараз перші три місяці обійдуться у 26,99₴, а надалі 190₴.

Єдине, що може розчарувати користувачів, що взяли участь у бета-тесті - це те, що їм можливість купити три місяці передплати за 26,99₴ недоступна і доведеться одразу платити по 190₴ на місяць, як видно на зображенні нижче:

До речі, з приводу запуску PC Game Pass на території 39 нових країн (включно з Україною), голова Xbox Філ Спенсер записав відеозвернення:

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0