Як аніме Edgerunners вплинуло на Cyberpunk 2077 | Огляд найкращих модифікацій

GEEKS.NEWS » Статті » Як аніме Edgerunners вплинуло на Cyberpunk 2077 | Огляд найкращих модифікацій
Як аніме Edgerunners вплинуло на Cyberpunk 2077 | Огляд найкращих модифікацій
Статті / Гайди
16:20, 22 листопад 2022
650
0

У даному матеріалі я розповім вам свою думку про вплив аніме Edgerunners на проходження гри та її сприйняття гравцем, а також розповім про найцікавіші модифікації, які створила спільнота за мотивами даного анімаційного серіалу. Можливо цей матеріал спонукає і вас ще раз спробувати відкрити для себе Кіберпанк та отримати від нього більше насолоди.

Як серіал Cyberpunk Edgerunners вплинув на гру Кіберпанк 2077

Вихід кожної нової гри для мене стає цілковитою проблемою. Щоразу доводиться звикати до нового інтерфейсу, нових механік, нового лору та усього решту. Усі ці речі дуже важко впускати у свою "бульбашку сприйняття".

Особливі складнощі завжди виникають з усвідомленням свого персонажа, особливо, якщо грати в ролівки з багатим сюжетом та історією. Зазвичай мене надто різко викидають в ігровий світ і я просто не знаю, як реагувати на все те, що оточує персонажа, не розумію що прокачувати першим, за які завдання братися, кому довіряти а кому ні тощо. 

Звідси і постає доволі цікаве питання для розробників, яким способом можна дати гравцю можливість перейнятися грою та усвідомити себе у тому чи іншому віртуальному світі. І, як на мене, з цим завданням відмінно впоралися CDPR зі своїм аніме-серіалом Edgerunners. Я особисто дуже раджу подивитися його перед тим, як починати грати у Кіберпанк 2077. Так зробило доволі багато людей, а після виходу аніме аудиторія гри рекордно зросла. Це означає, що план студії спрацював. 

Спробую пояснити без спойлерів: Edgerunners розповідає глядачам драматичну історію одного жителя Найт-Сіті Девіда Мартінеза. Вся дія висвітлює його намагання піднятися по соціальному ліфті нагору, вирватися з лап бідності та реалізувати себе. Все це досягається за рахунок кіберімплантів, які покращують здібності героя та підсилюють його тіло. Проте вони коштують дуже дорого, що штовхає героя на кримінал. І навіть, якщо гравцю вдається здобути цінний імплант, надмірна їх кількість може спровокувати кіберпсихоз, коли власник сходить з розуму і стає неконтрольованою малиною вбивств, яку ліквідовують, як скажену собаку.

Дане аніме чудово задає тон гри і саме воно повернуло мене до гри. Так, я той самий невдаха, який купляв гру за повну ціну через попереднє замовлення, не грав у неї 2 роки через баги та слабке залізо, а гроші не повертав через бажання підтримати CDPR. У мене були спроби запустити гру, але потім банально забракло часу. Але цього разу все змінилось. 

Після перегляду Еджранерів, я зрозумів, що Ві - такий самий бродяга, який намагається побороти бідність, реалізувати себе в цьому жорстокому світі і при цьому не втратити власне життя. Не мішало б дотримуватися і власних принципів та орієнтирів, але в нуарному Найт-Сіті це буде доволі важко. 

Тепер я точно знаю чого я хочу від гри. Я хочу перевернути гру, хочу стати кращим з найкращих. Хочу отримати Сандевістан (модифікація, яка фігурувала в аніме). Мрію надерти дупу Адаму Смешеру. Прагну всидіти на двох стільцях: заробити славу і статок і при цьому не загинути як скажена собака. А ще я нарешті усвідомив цінність та всю романтику побічних історій, які я готовий ретельно проходити, бродити по цьому світі та шукати цікаві схованки з цінними предметами. Ну і після того, як я сам осягну всю суть Найт-Сіті, я постараюсь створити серію відеогайдів по даній грі, які допомагатимуть іншим гравцям. 

І ні, я не забув про мінуси даного світу. Вони нікуди не поділися. Перехожі не полишають користуватися автоматами з газованкою, навіть після того, як герої їх зламує. Трафік хоч і став різноманітнішим, але він все такий же безмовний і ніяк не взаємодіє з героєм. Багів стало значно менше, але вони трапляються. Ну і гра досі вимоглива. 11700К та 3070 не на максимальних налаштуваннях видають всього 70-75FPS в 2К розширенні. Хоча і це добре. 

Найкращі модифікації Edgerunners для Cyberpunk 2077

Ось такими є мої думки про дану гру. А щоб даний матеріал приніс користь для вас, я розповім про найкращі модифікації, які створила спільнота за мотивами аніме Edgerunners. Адже герої Девіда, Люсі та Ребеки з аніме були доволі колоритними і гравцям хочеться побачити якомога більше відсилань до їх діяльності у грі. 

Почнемо з козирів. Одною з найпопулярніших є модифікація, яка міняє вигляд жіночого персонажа Ві на скін Люсі. Існує одразу декілька варіацій:

Найкращі модифікації Edgerunners для Cyberpunk 2077 Крім того усім запам'яталась і Ребека. Для неї створено теж доволі багато модифікацій:

Найкращі модифікації Edgerunners для Cyberpunk 2077

 Тим кому сподобався Девід, теж завезли декілька модифікацій:

Найкращі модифікації Edgerunners для Cyberpunk 2077Також існують і моди, які додають в гру саундтрек з аніме, замінюють екрани завантаження та ще багато всього. Все це ви можете знайти на відповідній сторінці на порталі Nexusmods.

А ще раніше ми писали про те, як дістати куртку Девіда та дробовик, який розробники додали в оновленні 1.6 в якості великодки у гру.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0