Як відчинити замкнені двері в Hogwarts Legacy - Інструкція

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Як відчинити замкнені двері в Hogwarts Legacy - Інструкція
Як відчинити замкнені двері в Hogwarts Legacy - Інструкція
Гайди
19:47, 08 лютий 2023
4 624
0

Новинка Hogwarts Legacy - одна з наймасштабніших ігор по всесвіту Гаррі Поттера в історії. Але навіть таке гучне звання не звільняє її від обов'язків, які повинна виконувати кожна пристойна RPG. А це означає, що від багатих механік, які відповідають за прокачування персонажа вам точно не позбутися ні за які серпи чи галеони. 

Для сутичок з темними магами та химерними істотами вам доведеться добряче прокачати свого персонажа та дістати йому унікальні предмети. Саме для цього по всій території Гоґвортсу та Гоґсміду розробники порозкладали велику кількість закритих кімнат та локацій, які і приховують необхідний лут. У цьому гайді ви дізнаєтесь, як опанувати заклинання «Алогомора», прокачати його до потрібного рівня та ніколи не розчаровуватись при виді зачинених локацій в Hogwarts Legacy.

Як отримати заклинання Алогомора в Hogwarts Legacy

Щоб отримати таке важливе заклинання доведеться пройти певну кількість сюжету, завершити перше випробування та дочекатися поки ігрова пора року зміниться на осінь (з'явиться відповідна кат-сцена Гоґвортсу). 

Після цього герой отримає сову від Ґледвіна Муна (Gladwin Moon, the caretaker at Hogwarts) у загальній кімнаті гуртожитку та квест «The Caretaker's Lunar Lament», у якому Мун попросить героя вночі пробратися на територію факультету та викрасти дві статуї Місяця Демігвіза (Demiguise Moon).

Як отримати заклинання Алогомора в Hogwarts Legacy

Джерело зображення:Portkey Games

Щоб у вас це вийшло, Ґледвін покаже герою, як виконувати закляття Алогомора першого рівня. Початкове закляття дозволяє відчиняти двері та скрині першого рівня у всьому ігровому світі.

Як отримати заклинання Алогомора в Hogwarts LegacyДжерело зображення:Portkey Games

Якщо знаходити більше статуй Демігвіза - Мун даватиме покращення Алогомори. Необхідно сім статуй для замків другого рівня та тринадцять для третього. Важливо пам'ятати і те, що збирати статуї можна лише вночі. Якщо ви натрапили на одну з них вдень, змініть час доби через меню карти. Найчастіше статуї знаходяться за зачиненими дверима Гоґвортсу та Гоґсміду, але і такі, які розміщені у вчительських кабінетах та навчальних класах.

Як відкривати замки в Hogwarts Legacy

Як тільки ви отримаєте заклинання Алогомора, підійдіть до зачинених дверей необхідного рівня та активуйте їх, щоб використати заклинання. 

Як відкривати замки в Hogwarts Legacy

Джерело зображення:Portkey Games

Далі вас чекає міні-гра зі зламу замка, у якій необхідно використовувати кнопки Q і E, для керування зеленим вогником та A і D для керування червоним вогником. Ви побачите рухомі гвинтики з правого боку та по центрі замка починають рухатися. Ваше завдання - розташувати вогники так, щоб обидва набори зубців оберталися одночасно. Після цього двері відчиняться.

Якщо даний гайд вам допоміг - діліться ним з друзями та отримуйте насолоду від цієї магічної ролівки про світ Гаррі Поттера.

Джерело: PCGamer.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0