У Hogwarts Legacy буде понад 100 побічних квестів та дозвіл на Непрощенні закляття

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » У Hogwarts Legacy буде понад 100 побічних квестів та дозвіл на Непрощенні закляття
У Hogwarts Legacy буде понад 100 побічних квестів та дозвіл на Непрощенні закляття
Ігрові новини
00:30, 29 січень 2023
472
0

У грі Hogwarts Legacy буде понад 100 побічних квестів, які за словами розробників не просто розбавлятимуть час гравців від основної історії гри, а й впливатимуть на розвиток основної сюжетної лінії. Такою інформацією поділилась Мойра Скваєр - режисер оповідання Hogwarts Legacy в інтерв'ю GamesRadar

«Основна сюжетна лінія складна та захоплююча, і включає в себе безліч різних персонажів і точок зору, але, даючи гравцеві можливість вибору протягом гри, ми дозволяємо їм розповісти свою власну версію цієї епічної історії», — сказала Скваєр.
«Навіть побічні квести, яких понад 100, дозволяють гравцеві маніпулювати основною кампанією завдяки отриманому досвіду. Взаємодія з кимось у побічному квесті вплине на те, як ви взаємодієте з ними в основній сюжетній лінії, і навпаки. Порядок, у якому гравець обирає виконання цих квестів, впливатиме на його історію та гру. Усе взаємопов’язано».

Поки невідомо, чи будуть ці "наслідки" однією додатковою фразою під час проходження основного сюжету, чи нам варто очікувати на певні сюжетні відгалуження, додаткові сцени та розширені варіанти взаємодії з персонажами.

Крім того розробники наголосили, що Hogwarts Legacy - рольова гра. Тому тут гравці зможуть не лише пройти заздалегідь прокладену розробниками історію, а й створити свого власного персонажа. Навіть, якщо вони бажають, щоб цей персонаж був темною відьмою, або місцевою версією смертежерів. Або ж і взагалі стати інкарнацією Того, Кого не можна називати.

«Для нас було важливо дати можливість гравцям, які прагнули стати Темною Відьмою чи Чарівником, це зробити», — сказала провідний дизайнер Келлі Мерфі. «Це найкраще втілення рольової гри: дозволити гравцеві бути злим. Крім того, це було важливо, оскільки творці гри не осуджують його. Якщо ви хочете бути злим, будьте злим».

З цим пов'язане і використання так званих Непрощенних заклять - Авада Кедавра, Імперіус (Імперіо) та Круціатус (Круціо). В оригінальній історії про Гаррі Поттера використання цих заклять відстежувалось і жорстоко каралось. В Hogwarts Legacy реагуватиме на їх застосування, але за це гра не песимізуватиме ваше проходження. 

«Персонажі реагуватимуть візуально й чутно, коли побачать, як гравець використовує «Непрощенне закляття», але у нас немає моральної системи, яка карала б їх за це — це було б надто осудливо з боку розробника гри», — сказала Мерфі. «Але якщо гравець продовжить ці дії, світ відобразить знання про них».

Ось такого варто очікувати від новинки і я не можу сказати, що це погано. Адже це складова будь-якої нормальної ролівки. Навіть якщо це не сходиться з уявленням про чорно-білий світ Гаррі Поттера. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації. Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації.
Повний гайд зі збору усіх графіті для гри «Hi-Fi Rush» та виконання «Колекціонер стріт-арту» («Street Art Collector»)....
15.07.24
291
0
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
1 113
0