Nvidia оновила DLSS до версії DLSS 2.5.1

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » Nvidia оновила DLSS до версії DLSS 2.5.1
Nvidia оновила DLSS до версії DLSS 2.5.1
Техніка і Наука
09:13, 24 січень 2023
479
0

Як ми вже писали у попередніх статтях DLSS 3.0 це сукупність технологій DLSS 2, Frame Generatin та Reflex. Тому ці технології варто розглядати, як складові загального розумного згладжування. 

Цього разу Nvidia оголосила про оновлення своїх технологій DLSS Super Resolution (DLSS 2), DLSS Frame Generation (DLSS 3) і NVIDIA DLAA. Покращення включають удосконалення мережі штучного інтелекту для генерації кадрів DLSS, які краще використовують дані ігрового рушія, покращуючи стабільність інтерфейсу користувача та якість зображення під час швидкого руху. DLSS Super Resolution і NVIDIA DLAA отримали покращену стабільність дрібних деталей, зменшення ореолів, покращену гладкість країв у висококонтрастних сценаріях і кращу загальну якість зображення.

На разі оновлені технології доступні в двох проєктах CDPR - Cyberpunk 2077, Witcher 3: Wild Hunt та Portal з RTX. Крім того їх уже можна включити у переважній більшості ігор, які підтримують DLSS. Нюанси стосуються лише тайтлів, що використовують Easy Anti-Cheat (наприклад ВF 2042), а також проєктів Rockstar, які використовують Rockstar Games Launcher. Версій цих ігор зі Steam це не стосується.

Серед відчутних покращень, збільшилась деталізація, суттєво попрацювали над мерехтінням об'єктів у русі та артефактів, які викликали ореоли навколо об'єктів. Крім того нова технологія вимикає налаштування різкості навіть у тих іграх, у яких воно доступне у внутрішньому меню. Зміна цього значення не впливатиме на якість картинки, проте його все ще можна регулювати в Nvidia Control Panel. Відчутні зміни торкнулися і режиму Ultra Performance, який створювався для виведення зображення у великих розширеннях - 4к та 8к. Тут суттєво зріс рівень деталізації та знизилась кількість артефактів.

Більше порівнянь та інформації можна знайти на сторінці techpowerup, які провели детальний тест оновленої технології.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0