Відкрився перший в Україні супермаркет для Сталкерів

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Відкрився перший в Україні супермаркет для Сталкерів
Відкрився перший в Україні супермаркет для Сталкерів
Ігрові новини
06:30, 19 серпень 2022
233
0

Раніше ви уже могли бачити схожі новини, і ось тепер настав зірковий час для фанатів української гри S.T.A.L.K.E.R. 

Наші очі могли побачити цей твір мистецтва та сміливих рішень ще в лютому. Але в країну вторглися собакосвині, які всією своєю суттю намаглись вбити все цивілізоване у нашій країні. Помилилися вони у тому, що забули просту суть - доки існує здорове суспільство (а не таке як у них), доти воно старатиметься усіляко модернізувати свої життєві процеси та зробити їх комфортнішими. А ще, ми Українці - нація конструкторів, винахідників, митців та просто сильних духом та чудових людей. 

А тепер до суті: ще в лютому українська мережа супермаркетів Сільпо спільно з GSC Game World готувала відкриття свого магазину, оздобленого в стилістиці популярного віртуального всесвіту S.T.A.L.K.E.R. Через війну цей процес загальмував, а деякі декорації не встановлені і досі. Проте, цивілізація перемогла пітьму, а відділення готове приймати своїх перших відвідувачів. 

Не декором єдиним, адже саме в цьому маркеті ви зможете купити тематично оздоблену випічку та принести додому хлібину з символом радіації, або протигазом. Або ж попити кави за барною стійкою, стилізованою під кімнату того самого Сидоровича.

Раніше мережа Сільпо уже відкривала тематичні магазини оздоблені в стилістиці популярних ігор. Існує відділення в стилі GTA, Аніме-маркет та кіберпанку та інші, про які ви можете почитати на офіційному сайті компанії.

Більше нічого і не варто додавати: оцініть фото самотужки, а наша команда бажає вам, щоб тематика даної гри була виключно віртуально-ігровою та не торкалася реального життя українців. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0