Гру Doom запустили на цукерці

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Гру Doom запустили на цукерці
Гру Doom запустили на цукерці
Ігрові новини
23:00, 25 жовтень 2022
335
0

Великі жартуни з Adafruit запустили Doom на цукерці. Така смішна новина нещодавно з'явилась в мережі. 

Таким чином вони змогли зачепити одразу дві популярні теми. Звісно, першою з них є вже доволі відома традиція запускати гру Doom на всіляких, не призначених для цього речах. Лише цього року Doom запускали в блокноті, всередині гри Doom та на старенькому аналоговому телефоні. 

Гра має відкритий вихідний код та дуже невимоглива до ресурсів "заліза", на якому її запускають. Тому це дійство перетворилось в цікаву активність для креативних людей. 

Вибір цукерки Milkey Way теж не випадковий. Цей батончик часто купляють на геловін в якості ласощів для дітей, які за традицією ходять від дому до дому у пошуках смаколиків. Останніми роками американські ЗМІ почали розвивати доволі негативну сторону цього дійства. Існують певні поганці, які замість солодощів підсовують дітям заборонені речовини, проносне та інші шкідливі речі. Це загрожує не лише життю, і здоров'ю дитини і може зробити геловінську ніч справді кошмарною для малечі та батьків. 

Таким чином Adafruit спробували привернути увагу до проблеми і запхнули замість цукерки стилізований комп'ютер на якому працює Doom. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0