Сервери Evolve Stage 2 раптово увімкнулись після 4-річного простою

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Сервери Evolve Stage 2 раптово увімкнулись після 4-річного простою
Сервери Evolve Stage 2 раптово увімкнулись після 4-річного простою
Ігрові новини
17:48, 31 жовтень 2022
199
0

Доволі незвична та дивна новина, як для нашого капіталістичного світу. З невідомих нікому причин знову повернулись до життя сервери Evolve Stage 2. 

Evolve - гра від розробників Left 4 Dead та Back 4 Blood - Turtle Rock Studios, яка була випущена у 2015 році, але з багатьох причин так і не стала популярною. Потреба покупки, високі системні вимоги та специфічний ігролад робили її не дуже привабливою для користувачів.

На той час ігор в форматі 4v1 FPS, де чотири гравці полювали за гігантським чудовиськом було обмаль. На старті гри пропонувалось декілька ігрових персонажів та декілька монстрів, хоча "асортимент" був не великим. Навіть мені в свій час довелось спробувати завантажити Beta-тест даної гри, проте пограти я не зміг через низькі характеристики тодішнього мого ПК. А уже через рік розробниками довелося змінити концепцію гри, зробивши її безкоштовною. Проте момент було упущено, масова аудиторія грою не зацікавилась, тому 2К прийняли рішення про закриття серверів у 2018 році.

Залишилась лише Legacy Evolv e - частина гри, яка мала функціонал Peer-to-peer, а в Evolve Stage 2 залишився лише тренувальний режим з ботами.


По суті донедавна грою цікавилась лише спільнота фанатів Evolve Reunited 2.0 Discord - поодиноких гравців, які не бажали покидати улюблену гру. 
Проте і в них нещодавно з'явилась проблема - зламався сервер, який відповідав за PTP функціонал Legacy Evolve. Вони писали звернення до 2K і функціонал було повернуто. А разом з тим до життя повернулися і сервери Evolve Stage 2.

2К ніяк не коментували ситуацію і поки не зрозуміло що це: помилка техпідтримки, жарт якогось співробітника чи таємне "промацування" інтересу аудиторії, яка могла дозріти для гри в Evolve. 

Звісно, ранговий підбір та пошук партнерів досі не працюють, але сам функціонал онлайн-режиму активний. І це як мінімум стало шансом для гравців ще раз спробувати пограти в цю гру. 

До слова, зріс навіть піковий онлайн на Steam Charts: донедавна він налічував декілька десятків відданих гравців, а тепер пік зафіксували на 1192 гравцях.

Сторінка гри в Steam не доступна через пошук, проте її можна знайти за прямим посиланням.

Також безкоштовні копії гри почали поштучно роздавати на Steamgifts.

Джерело: PC Gamer.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0